Wintersportfanaten opgelet! Van januari tot half februari 2013 ligt de nieuwe essence trend edition “snow jam” in de schappen. Speciaal voor hen die van skiën, snowboarden of andere winterpret houden, maar natuurlijk ook gewoon voor alle anderen. De “snow jam” collectie bevat paars, turkoois, petrol en ijzige pasteltinten. Heel mooi voor deze winter en perfect om die leuke skileraar mee te verleiden ;).

eyeshadow sorbet (€2,39)

De oogschaduwkleuren petrol, licht mint en zacht lila geven je oogleden een subtiele glans. Dankzij de crèmige textuur is de tint gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen en blijft deze gedurende de dag goed zitten. Verkrijgbaar in 01 lilac is my style, 02 top of the ice-stream en 03 life is a freeride.

jumbo duo eyepencil (€1,99)

De jumbo duo eyepencil heeft meteen de ideale oogmake-upcombinatie: de ene zijde bevat een kajal, de andere zijde een highlighter met glittereffecten. Verkrijgbaar in 01 let’s hit the slope en 02 petrol snow-queen.

lipbalm (€1,59)

Kleur en verzorging… precies wat je nodig hebt wanneer het buiten vriest. De hydraterende lipbalm is verkrijgbaar in twee coole tinten en geeft een subtiel kleurtje aan de lippen. Verzorgt de lippen met rijke castorolie en heeft een heerlijke fruitige geur. Verkrijgbaar in 01 lilac is my style en 02 goofy-blue.

nail polish (€1,69)

Frosted nagels! De vier heldere nagellaktinten; cool en ijzig blauw, sneeuwwit, petrol en paars, zijn blikvangers op elk moment dat je je handschoenen uitdoet. De lichte tinten hebben een glinstereffect, de krachtige tinten zijn mat. Verkrijgbaar in: 01 goofy-blue, 02 lilac is my style, 03 life is a freeride en 04 top of the ice-stream.

mini files (€1,39)

De nagelvijltjes zijn handig verpakt en ideaal voor onderweg. Verkrijgbaar in 01 snowboard-girls rock!

24h hand protection balm (€1,99)

Temperaturen die onder nul dalen zijn een ware uitdaging voor je handen. Deze verzorgende handbalm met shea butter en kokosnootolie zorgt dat een droge, gestreste huid intens gevoed en verzacht wordt. De 24h herstellende formule biedt langdurige bescherming voor zijdezachte handen. Protection balm heeft ook nog eens een verrukkelijke geur! Verkrijgbaar in 01 keep cool!

Ik  hou van die petrol kleur, dus daar ga ik zeker even voor kijken. Daarnaast ben ik wel benieuwd naar de handcrème. Altijd fijn om een goede en budgetvriendelijke handcrème te scoren. Wat vind jij van de Snow Jam trend editie van essence?

Essence “snow jam” is in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en in België bij Kruidvat vanaf januari tot half februari 2013.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Essence Snow Jam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.