Calvin Klein Euphoria

Categoriën Parfum

Euphooooooria! Forever ’till the end of time. From now on, only you and I. We’re going u-u-u-u-u-uuuup! Toen ik de flacon van Calvin Klein’s Euphoria binnen kreeg, moest ik meteen aan het winnende songfestival liedje van dit jaar denken, Euphoria van Loreen. Is dit parfum speciaal daarvoor gelanceerd? Wel nee, Euphoria van Calvin Klein is al op de markt sinds 2005 en behoort zelfs tot de top 10 best verkochte damesgeuren ter wereld. Nieuw is hij dus niet maar wat wel nieuw is, is dat onze ‘eigen’ Lara Stone nu het gezicht is van dit parfum.

Kate Moss en Brook Shield gingen Lara al voor. Nu is zij de muze van Calvin Klein. Ze is niet alleen het gezicht van dit parfum, je ziet haar in vrijwel alle Calvin Klein campagnes. Lara valt heel erg op met haar donkere ogen, scherpe jukbeenderen, ietwat hoekige bouw en natuurlijk het spleetje tussen haar voortanden. Slimme zet van Calvin Klein om haar te strikken!

Goed, verder met het parfum want daar gaat het uiteindelijk om. De flacon is best opvallend. Hij is ontworpen door Fabien Baron. De flacon is slank, sexy, gepolijst en toch natuurlijk. Fabien Baron noemt het ‘een moderne interpretatie van sensualiteit’. De vloeiende vorm van de flacon moet op een zwarte orchidee lijken, die ook in het hart van het parfum zit. Ik moest even goed kijken, maar nu zie ik er ook wel een orchidee in.

Ik dacht: laat ik gewoon eens blind ruiken, zonder naar de noten te kijken. Dat is eigenlijk veel leuker. Hij opent voor mijn gevoel heel fris en fruitig. Daarna wordt hij wat bloemiger, maar ook warmer. Eens kijken of het een beetje overeenkomt met de noten.

Topnoten: granaatappel, dadelpruim en ‘groene noten’.
Hart: zwarte orchidee, lotusbloem en champakabloesem
Basis: amber, mahoniehout, zwarte viooltjes, muskus en room

Nou, zeker niet slecht, al zeg ik het zelf. De topnoten zijn fruitig, het hart is bloemig en de basis is warm en romig. Oke, is had niet echt specifieke noten genoemd, maar de verschillende akkoorden rook ik zeker.

Euphoria is een heel toegankelijke, sensuele geur die veel mensen zullen waarderen. Niet verwonderlijk dus dat hij in de top 10 van best verkochte damesgeuren staat. Mijn moeder en ik vonden hem allebei lekker en dat is iets wat zelden voorkomt. Voor jong en oud dus, dit parfum, en zeker de moeite waard om even te gaan besnuffelen in de parfumerie.

Prijzen:

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum: €90 voor 100 ml, €69 voor 50 ml en €49 voor 30 ml
Calvin Klein Euphoria Sensual Skin Lotion: €36 voor 200 ml
Calvin Klein Euphoria Sensual bath and shower crème: €27,50 voor 200 ml
Calvin Klein Euphoria Deodorant: €31 voor 150 ml

Liefs, Laura

6 thoughts on “Calvin Klein Euphoria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.