Unboxing Beautybox December 2012 (+ winactie!)

Categoriën Winacties


Hi there! Ik heb weer een unboxing filmpje van de Beautybox voor jullie. Het is de kersteditie, dus dat belooft veel moois! Ook staat hij in het teken van de serie ‘New Girl’, wat persoonlijk één van mijn favoriete series is. Ennnn… ter ere van deze speciale New Girl kersteditie BeautyBox mag ik de dvdbox van New Girl seizoen 1 onder jullie verloten! Ik hou van New Girl en natuurlijk kwam deze serie ook voorbij in het artikel over mijn favoriete girly series. Zooey Deschanel is gewoon geweldig leuk! Ben jij ook zo’n fan van New Girl of gewoon heel erg benieuwd naar deze serie en wil je kans maken op de dvdbox? Lees/kijk dan verder wat je hiervoor moet doen.

Win de New Girl seizoen 1 dvdbox!
New Girl gaat over de dorky maar schattige Jess (Zooey Deschanel). Jess is klungelig en heeft beschamende acties in overvloed. Nu denk ik dat we allemaal wel eens zo’n ‘Jess moment’ hebben. Je crush die voorbij loopt terwijl jij net een raar dansje staat te doen, het verkeerde pashokje binnenlopen en iemand in ondergoed aantreffen, ik noem maar wat. Ik ben benieuwd: wat is jouw ‘Jess moment’? Wat is jouw meest domme/klungelige/beschamende actie? We hebben allemaal wel eens gebeurtenissen waarbij we het liefst door de grond zouden willen zakken, dus ladies, have no shame! ;)

Als je kans wil maken op de New Girl dvdbox, laat dan in een reactie hieronder jouw ultieme ‘Jess moment’ achter. Binnenkort kies ik de winnaar en die krijgt dan bericht via e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN, JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD.

Liefs, Laura

26 thoughts on “Unboxing Beautybox December 2012 (+ winactie!)

 1. Ik zie helaas geen filmpje.. Ik ben wel erg benieuwd naar new girl, een vriendin van mij is er helemaal verslaafd aan terwijl ik het nog nooit gezien heb haha.
  Kan het zijn dat er iets is mis gegaan met het plaatsen van het filmpje? Misschien staat het er strak wel bij dan kijk ik het dan nog :-)

  Mijn ‘Jess moment’ is denk ik toch wel die keer dat ik helemaal in paniek en huilend bij (wat achteraf bleek) een onbekende vrouw in de armen rende. Van achteren leek ze precies op mijn moeder maar na een paar seconde had ik snel geschoten dat het mijn moeder helemaal niet was. Erg genânt! Dit is wel al een aantal jaren geleden.
  En zo heb ik nog wel veel meer dingen waar ik me erg diep voor hem geschaamd haha.

  Liefs, Esmée

 2. Zulke momenten heb ik maar al te vaak haha. Ik wilde een keer mijn nicht afspreken dus belde naar haar huis. Ik dacht dat mn tante opnam dus ik vroeg of ik mijn nicht mocht spreken. Ze zei dat ze die helemaal niet kende. Mijn tante houdt me zo vaak voor se gek dus ik dacht dat het weer een van haar grappen was. Ik bleef maar vragen geef haar nou en je kent haar echt wel. Toen zij ze dat ik mn moeder maar moest geven. Het bleek een wildvreemde vrouw te zijn! Erg gênant.. Het is inmiddels als weer een tijd geleden maar sinds dat moment bel ik niet graag meer naar mensen haha!

 3. Ik moest en zou vorig weekend een rok aan die eigenlijk veel te wijd is (ben heel veel afgevallen) naar de nieuwe film van K3. Staan we voor de zaaldeuren, buk ik om de jas van mijn zoontje uit te trekken, ik sta op…. maar mijn rok blijft op de grond liggen. Had ik natuurlijk ook een kort jasje aan dus ik stond daar in mijn maillot gehulde kont. Groot schaam moment!

 4. Vorige week was er een stroomstoring in mijn appartement (boven een kantoor). De eigenaar van dat kantoor hoorde ik kloppen terwijl ik net aan het douchen was. Ik riep: een moment, ik kom eraan. Toen knoopte ik een handdoekje om en het bleek dat hij al naar boven was gelopen.. Voor hem en mij nogal een genant moment haha. Terwijl we overlegden was de situatie nogal ongemakkelijk. Gelukkig zei hij na een paar seconden: kleed je eerst maar even om, ik kom zo wel terug;) Waarschijnlijk loopt hij nu niet meer zo snel door naar boven…

 5. Mijn Jess-moment:

  De 1e keer dat ik mijn, nu vriend, tegenkwam. We hadden afgesproken bij de Mc Donalds ( hoe cliché ). Eenmaal daar hadden we het gezellig, toen zag ik ineens een bekende voorbij rijden. Dus ik doe mijn raampje los, HEY PIETJE, en die jongen kijkt mij aan van huh?!
  Was hij het niet!!!!
  2 x voor schut dus! Bij mijn huidige vriend en bij die persoon in de auto!

  Moet het na 4 jaar nog steeds aanhoren…..

 6. Mijn ultieme Jess moment was toen ik naast mijn schoonmoeder zat die me voorstelde aan iemand aan tafel. Ik begon te praten over hoe ongelooflijk sletterig een van de andere gasten eruit, waarna mijn schoonmoeder me tegen mijn schenen begon te schoppen. Ik dact die is gek, maar bleef gewoon doorlullen en toen bleek de “dame” in kwestie de dochter van onze tafelgenoten ….. schaam schaam

 7. Mijn ultieme Jess-moment:
  Toen ik een foto wou maken van al onze meisjes met balonnen en sterretjes, bleek de rook toch niet zo handig. Omdat het koud was buiten deden we het binnen, maar de rook zorgde ervoor dat het brandalarm begon te loeien. Iedereen is nog nooit zo hard geschrokken!

 8. Ahh New Girl is echt fantastisch!!

  Mijn Jess momentje… Hmm. Oh! Met mijn middelbare-school diploma uitreiking. Ik had een witte jurk aan, met roze en zwarte details. Hij is strapless. Van boven dus wit, er zat alleen een zwart lint bovenaan. Ik had toen maar een strapless bh. Die bleef alleen klaarblijkelijk niet zo goed hangen… Waardoor mijn bh keihard afzakte en mijn jurk nogal ehh… Doorscheen (A) Wit he, altijd lastig… En dan vriendinnen die niets zeggen, maar het wel te zien is op de foto’s later *genant!*

 9. Ik heb er 2 eigenlijk, waarvan ik bij een echt niet veel aan kon doen, maar was wel heel erg genant toen.

  De 1e was toen ik in de eerste zat. Ik had een witte rok met bloemetjes erop aan en we hadden met alle 1e klassers sportdag. Wat ik niet wist is dat ik die dag ongesteld zou worden. Ik heb op school al rond gelopen met een rode vlek in mijn rok en doordat ik moest fietsen naar het sportveld was de vlek alleen maar groter en donkerder geworden en ik schaamde me dood toen ik daar op de wc’s achter kwam. Gelukkig was er een gymleraar zo aardig om mijn moeder te laten komen met schoon ondergoed en maandverband :)

  Het andere moment was bij mijn oma. Ik had nog maar een paar weken mijn scooter en ik met de scooter naar huis en mijn ouders en broertje met de auto. Iedereen stond buiten toe te kijken en ik zwaaide en ik reed met mijn scooter recht de tuin in door de bloemen recht in de heg. Heel de scooter en ikzelf onder de takken en het groen en mijn voorwiel stond een beetje scheef. Nu na meer dan 3 jaar moet ik er nog steeds aan herinnerd worden door mijn familie.

 10. Ik kan heel slecht gezichten onthouden en daarmee heb ik al vaker blunders begaan. Dat is ook altijd mijn handicap als ik met een nieuwe baan begin. Ik heb weleens een lijstje gemaakt voor thuis; korte beschrijvingen uiterlijk collega met namen erbij. Twee voorvallen zullen me voor altijd bijblijven:
  * Tweede werkdag. Vanuit treinstation was ik op weg naar de werklocatie toen er een auto stopte. Een man die vroeg of ik een lift wilde. Ik reageerde redelijk agressief volgens mij. Ik herkende die man totaal niet. Bleek van de aangrenzende afdeling te zijn. Ik was dus echt wel al aan hem voorgesteld.
  * Tweede bezoek bij een ex-vriend thuis. Er was kermis; hele familie was aanwezig. En ik ging handjes schudden… En ik schudde ook opnieuw de hand van zijn vader. De hele familie aan het lachen natuurlijk. Heel heel gênant.

 11. hey,
  leuke winactie!
  Mijn ergste blunder ooit ; ik zat in de trein en tegen over mij zat een stelletje en dat meisje dat op de schoot van haar vriendje. En toen vroeg ze ana haar vriendje of die zijn mobieltje uit zijn zak wou halen.. Waarop hij antwoorden dat is mijn mobieltje niet!
  Ik schoot zo hard in de lach dat die jongen er geirriteerd van werd.. een jaar later werd hij het nieuwe vriendje van mijn zus!

  Mijn e-mail adres is joirka@gmail.com

  Xxx Niquelle

 12. Mijn ultieme ‘Jess moment’. We gingen met alle meisjes van de klas op de foto in galajurken. Maar het paste niet dus ik kwam op het brilliante idee om op de trap te staan ofz itten zodat iedereen er op past. Toen liep ik omhoog maar iemand botste tegen me op, dus ik verloor evenwicht (hakken enzo) het meisje achter me en daar achter ook. Als dominosteentjes vielen er 4 of 5 meisje, ik kreeg de schuld en schaamde me dood.

 13. Mijn ultieme Jess-moment? dat is denk ik dat mijn zus dr vriendin als zwanger werd gezien in de trein en er een oudere vrouw voor haar opstond :)
  Dit is echt een leuke winactie trouwens!

 14. Mijn ultieme Jess-moment was de geboorte van mijn kinderen. Tijdens de zwangerschappen was ik echt 9 maanden ziek, ziek, ziek maar zodra de kinderen geboren waren was ik weer zo gezond als een vis.

 15. Mijn ultime Jess-moment? Het moment dat ik de moeder van een klasgenoot aanzag als haar oma………dat viel niet helemaal goed:)

 16. Mijn ultieme Jess moment? Dat was toen ik 11 was. Ik was met mijn vader in een soort van tweedehands dvd en electronica winkel. Ik vond er na 3 rondjes door de winkel te hebben gehuppeld er niet echt veel meer aan. Dus toen toen mijn vader in een gangpad zag staan sloot ik mijn armen om zijn middel en zeurde ik ‘Papa, ik verveel mee, ik wil gaaaaan!’ en toen realiseerde ik me dat het niet mijn vader was… Het was een zeer verbaasde man met hetzelfde leren jack. Ik ben maar heel snel weg gelopen en toen ik mijn vader wel had gevonden heb ik hem mee de winkel uitgesleurd. Ik heb wel vaker genante dingen maar dit zal ik nooit meer vergeten.

 17. Mijn meest domme/klungelige/beschamende actie:
  Ik was op vakntie , en ik had oog contact met een mooie man.
  Deze man kwam ik regelmatig tegen, en iedere keer groete wij elkaar.
  En daar bleef het dan toch bij….
  Tot ik alleen in de lift stond, om naar mijn kamer te gaan. De liftdeuren gingen dicht, en ik dacht… ik sta nu alleen , en trek even mijn ondergoed tussen mijn billen vandaan. en op dat moment ging op het allerlaatste moment de deur open…. En ja wel…. sta ik daar met een rood hoofd, want op dat moment komt mijn kanjer de lift binnen. Wat voelde ik me klein… en wat genant was dit zeg. Ik wist niet hoe snel ik de lift uit moest komen, en mijn kanjer….. die heb ik nooit meer gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.