Kneipp Doucheolie Amandel – Argan

Categoriën Huidverzorging

Kneipp-Doucheolie-Amandel-Argan

Jongens, wat is het kóud! Met dit gure weer zit ik graag dicht tegen de verwarming aan met een kopje thee in de hand. Mijn huidje heeft het met deze temperaturen ook flink te verduren; die kou en centrale verwarming doen niet veel goeds. Gelukkig kreeg ik laatst een pakketje binnen van Kneipp met daarin de nieuwe doucheolie met amandel en argan. Perfect voor de droge huid! Ik sprong gelijk onder de lekker warme douche en testte hem uit.

Kneipp Doucheolie Amandel Argan

Deze doucheolie bevat maar liefst 70% natuurlijke verzorgende oliën: amandelolie, arganolie en zonnebloemolie. Vooral de zachte geur van amandelen ruik je goed terug in deze doucheolie. Deze heerlijke oliën verzorgen, voeden en hydrateren de huid. Omdat het voornamelijk uit oliën bestaat en zeepvrij is, schuimt deze doucheolie maar een heel klein beetje. Vind je het lekker om veel schuim te hebben? Dan is een doucheolie niks voor jou. Vind je het belangrijk dat het product je huid intensief verzorgt en voedt? Dan is een doucheolie perfect.

Kneipp Doucheolie Amandel Argan

Ik was bang dat deze doucheolie een vettig laagje achter zou laten op de huid, maar dat is (gelukkig) niet zo. Mijn huid voelt juist superzacht aan! Waar ik normaal een body butter nodig heb voor mijn droge huid, heb ik nu vrijwel niets nodig! Soms een klein beetje bodylotion op mijn hele droge benen, maar zelfs dat is niet altijd nodig. Ik vind het echt een superfijn product en hoewel ik niet heel erg van de geur van amandelen hou, vind ik dat niet eens erg bij deze doucheolie. Ja, dit is zeker een aanrader voor de droge huid!

Enne, deze doucheolie is ook nog eens vrij van conserveringsmiddelen (parabenen), kleurstoffen, zeep en minerale oliën. Pluspunt!

Kneipp Doucheolie Amandel-Argan (200 ml) is verkrijgbaar bij alle drogisten in Nederland voor €5,49.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Kneipp Doucheolie Amandel – Argan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.