Swatches: 3x Max Factor Max Effect Mini Nail Polish

Categoriën Nagels

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish

Hoe schattig zijn deze mini nagellakjes van Max Factor? Ik word heel blij van het feit dat steeds meer merken mini nagellakjes uitbrengen. Want zeg nou zelf, hoe vaak maak je een nagellakje helemaal op? Mij is het in ieder geval nog nooit gelukt, maar dat komt misschien omdat ik nog al veel keuze heb ;). Anyway, een kleinere inhoud betekent ook een kleiner prijsje. Deze lakjes van Max Factor kosten €5,07 en da’s een stuk goedkoper dan de normale lakjes van dit merk. Ik swatchte drie kleurtjes: Fantasy Fire, Silver en Glam Green.

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Fantasy Fire

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Fantasy Fire

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Fantasy Fire

Ik was het meest benieuwd naar dit lakje, Fantasy Fire. Een prachtige paarse kleur met rood, blauw en groen. In het potje zag hij er in ieder geval geweldig uit. Op de nagels valt hij een klein beetje tegen. Ik draag hier drie laagjes en nog dekt hij niet goed. Wel vind ik de shimmer erg mooi. Misschien leuk voor over een paars basiskleurtje?

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Silver

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Silver

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Silver

Silver dekt al iets beter, al had ik voor dit lakje ook drie laagjes nodig. Het is een donkergrijze kleur met veel zilveren glitters, maar ik bespeur hier en daar ook een groen en paars glittertje.

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Glam Green

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Glam Green

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Glam Green

Ten slotte de kleur Glam Green, die ik verrassend mooi vond. Deze dekt prima in twee laagjes en bevat groene en zwarte shimmers.

Ik kan niet echt zeggen dat ik razend enthousiast ben over de Max Factor Mini Nail Polishes. De kleuren zijn mooi, maar de dekking laat soms te wensen over. Jammer, want ook al zijn ze maar 5 euro, dat is toch zonde.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Swatches: 3x Max Factor Max Effect Mini Nail Polish

 1. Fantasy Fire is eigenlijk ook bedoeld als topcoat. 1 of 2 laagjes over een zwarte, blauwe of paarse lak bijvoorbeeld. Dan zie je het duochrome effect van de lak beter. Die groene vind ik ook erg mooi :)

 2. Ik ben gek op Fantasy Fire! Hij is echt superrrr mooi als topcoat. Ik heb hem over rood gedragen – echt wow! Maar over paars, blauw en zwart zal hij ook vast prachtig staan. Heb hem ook over lichtblauw gezien – ook al zo mooi! Volgens mij kan hij over elke kleur. Hij maakt het net iets donkerder en voegt er bijzondere shimmer aan toe. Dus zeker een tip om uit te proberen :)

 3. Hi,
  where do you find those polishes please ?
  I live in France and those are very hard to find because the rules for transportation are a bitch… :/

  1. Hi, thank you for your comment. I know about the rules for transportation. It sucks. I don’t know if they are available in France but perhaps you can try one of the drugstores in Belgium or The Netherlands. Hope you’re able to find them!

 4. Hi, thanks for responding.
  I think I’m gonna have to go with boots.com (transport is 9.99£ = 13€) but I was about to order it at themakeupspot.nl (transport is 15.50€) so it is almost the same… I found sites from Nederlands but they don’t necessarily ship to France and the language barrier is problematic when ordering…
  Thanks for your help !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.