Catrice Neo Geisha

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice neo geishaKersenbloesems, origami en kimono’s. Catrice heeft zich voor haar nieuwste limited edition laten inspireren door Azië en de Geisha look. Zwarte eyeliner en rode lippen zijn absoluut onderdeel van een look met zijden kimono’s, boordloze jasjes en de spectaculaire schoenen. De limited edition ‘Neo Geisha’ is een moderne interpretatie van de traditionele Geisha look en verenigt artistieke Japanse elementen met westerse facetten. De kleuren rood, donkerblauw en nude worden gecombineerd met intens groen, roze en paars; een combinatie van klassiek en modern. Voor lippen en wangen zijn er lip- en cheekcrèmes en ogen worden opgemaakt met kohl en patch eyeliners. Kijken jullie mee naar de producten?

Catrice Neo Geisha Absolute Eye Colour

Absolute Eye Colour (€2,89)
Met deze hooggepigmenteerde en verfijnde poederoogschaduwen – met en zonder glans – creëer je een subtiele of intense oogmake-up. Met bloemdessin in Japanse stijl. Verkrijgbaar in C01 Japaneyese, C02 Discreet Artist, C03 Dance In Gion en C04 Planet Tokyo.

Catrice Neo Geisha Dramati Kajal

Kohl Kajal (€1,99)
Kohl Kajal in ultrazwart met zachte textuur verzekert je niet alleen van een fantastische eyeliner look, het lange potlood dat in een punt uitloopt is tegelijkertijd een traditionele Japanse haarspeld! Superleuk bedacht! In een handomdraai maak je een prachtige wrong die je op je hoofd vastpint. Verkrijgbaar in C01 Ultra Black.

Catrice Neo Geisha Expressiv Eye

Patch Eye Liners (€2,99)
Zelfklevende eyeliner in vier verschillende vormen. Langhoudend en zonder te vlekken. Een verpakking bevat acht paar patches die kunnen worden hergebruikt.

Catrice Neo Geisha Pleasing Lip Colour

Lip and Cheek Colour (€3,99)
Deze  lippenkleurcrèmes bieden een fluweelachtige, matte finish – niet alleen voor de lippen, maar ook voor op de wangen. Ze zijn gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen of met de Lip Brush. Verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms en C03 Madam Butterfly.

Catrice Neo Geisha Lip Brush
Lip Brush (€2,99)
De Lip Brush heeft een Aziatisch dessin met een bamboe handvat en een superzacht kwastje.

Catrice Neo Geisha nagellak

Ultimate Nail Lacquer (€2,69)
De nagellak is er in vijf trendy, heldere kleuren en houdt extreem lang. De effecten variëren van creamy tot glinsterend.Verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms, C03 Madam Butterfly, C04 Dance In Gion en C05 Planet Tokyo.

Ik ben benieuwd naar de kohl kajal en de Lip and Cheek Colours. De eyelinerpatches laat ik liggen, da’s niks voor mij. Wat vind jij van deze collectie?

Neo Geisha is in februari en maart 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Catrice Neo Geisha

  1. Ik ga voor de rode lip and cheek colour, de roze, rode en paarse nagellak en misschien ook voor twee oogschaduws.. Mooie collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.