Beauty Addicts Jaaroverzicht 2012

Categoriën Overig

jaaroverzicht 2012

Ik hou van cijfertjes. Het is niet voor niets dat ik vaak winacties houd als ik een rond getal heb behaald op de site, Twitter of Facebook. En aangezien er al weer een jaar voorbij is, leek het me leuk om een jaaroverzichtje te maken van enkele statistieken. Benieuwd naar de hoogtepunten van 2012? Lees dan verder!

In 2012 waren er 330.000 paginaweergaven. Nu ik dat getal zo zie staan, besef ik eigenlijk pas hoe veel dat is! Er waren 180.000 bezoeken, waarvan meer dan 100.000 unieke bezoekers zijn. Da’s een stijging van zo’n 20% vergeleken met het jaar daarvoor.

De top 5 meest bekeken berichten in 2012:

  1.  Nail Art: Lieveheersbeestjes. Een artikel dat alweer uit 2010 stamt.
  2. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Moisturizing Musthaves
  3. Parabenen, siliconen en sulfaten in shampoos
  4. How to: make cake pops
  5. L’Oréal Lumi Magique Foundation

Van alle filmpjes die ik in 2012 postte is de tutorial hoe je krullen maakt met een elastieken haarband het meest bekeken.

Ook op persoonlijk vlak was 2012 een fantastisch jaar: ik studeerde af en behaalde hiermee mijn masterdiploma voor mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg (of Tilburg University zoals het tegenwoordig heet). In september maakte ik van Beauty Addicts mijn eigen bedrijf. Toen ik 3 jaar geleden deze site begon, had ik nooit gedacht dat het ooit mijn bedrijfje zou worden. Bizar hoe dingen kunnen lopen. Ook ging ik samenwonen met mijn vriend Rob in ons nieuwe huisje waar we het onwijs naar ons zin hebben. Eind 2012 vond ik ook een baan die onwijs goed bij me past, maar waar ik helaas nog niets over mag zeggen. Het is een project waar jullie in 2013 zeker meer over zullen horen!

2012 was voor mij fantastisch, maar ook erg druk door alles wat ik gedaan heb. En door mijn nieuwe baan en huis heb ik het eigenlijk alleen maar drukker gekregen. Ik hoop dan ook dat jullie begrijpen dat ik het soms wat rustiger aan moet doen met mijn blog. Ik probeer nog steeds iedere dag een blogpost online te hebben, maar soms gaat dat helaas niet. Gelukkig weet ik van velen van jullie dat jullie dit begrijpen en niet erg vinden. Bedankt!

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het bezoeken van mijn site, voor de lieve reacties, de leuke mailtjes en jullie kritische blik, want ook daar leer ik van. Zonder jullie had ik van Beauty Addicts nooit mijn eigen bedrijf kunnen maken en al die leuke dingen kunnen doen. Bedankt daarvoor!

Verder wil ik jullie nog een heel mooi en gezond 2013 toewensen. Happy new year!

Liefs, Laura

9 thoughts on “Beauty Addicts Jaaroverzicht 2012

  1. Leuk om te lezen dat het zo goed gaat!
    En ik ben erg benieuwd naar je baan, maar zoals je al zei, dat horen we nog wel.
    Ik wens jou ook een geweldig 2013!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.