CK One Shock Street Edition for her

Categoriën Parfum

CK One Shock Street Edition

CK One was het eerste geurtje dat ik aan mijn vriend gaf. Nog steeds vind ik het een heerlijke geur en als ik hem ruik, moet ik gelijk aan mijn vriend denken. Bijzonder dat geuren herinneringen kunnen oproepen, geweldig vind ik dat! Hoewel CK One een unisex geur is (dus zowel voor mannen als vrouwen, vandaar ook de naam ‘One’) vind ik het persoonlijk toch meer een mannengeur. In 2011 werd CK One Shock gelanceerd. Geen unisex geur maar een versie ‘for him’  en ‘for her’. En nu is daar CK One Shock Street Edition, waarvan ik de vrouwenversie heb. Benieuwd? Lees dan verder!

CK One Shock Street Edition

CK One Shock Street Edition

De flacon is op z’n minst opvallend te noemen. De vorm is hetzelfde als de andere CK One geuren, maar deze CK One Shock Steet Edition is voorzien van een ontwerp van de beroemde graffiti kunstenares miss 163. Vrouwelijk, brutaal en echt ‘urban’. Ik vind het wel gaaf!

CK One Shock Street Edition

Tijd om deze geur eens te gaan besnuffelen. Ik vernevelde een spraytje op mijn pols, rook er even aan en woah! Wat een lekkere geur! Ik rook nog een keer. Ja, hij is echt lekker. Fruitig, intens, jong, prikkelend… Er moest haast wel vanille in zitten, want dat zit in bijna alle geuren die ik lekker vind. Ik bekeek de noten, maar ik zag geen vanille. Ik keek nog een keer. Nope, geen vanille. Maar wat dan wel?

Topnoten: mandarijn, bergamot, vleugje pruim
Hart: gekarameliseerde bessen, vloeibare chocolade
Basisnoten: sandelhout, amber, patchoeli, muskus

Ah, dat ziet er ook allemaal erg goed uit! Ik hou van de geur van karamel, muskus. sandelhout en patchoeli. En van chocolade natuurlijk, wie niet?

CK ONe Shock Street Edition

CK One Shock Street Edition is een heerlijke fruitige, intense, jonge, prikkelende geur die zeker de moeite waard is om even te gaan ruiken. En de prijs vind ik ook erg goed te doen! Volgens mij is het een limited edition, maar voor hoe lang weet ik helaas niet.

Prijzen:

Eau de toilette 50 ml €34
Eau de toilette 100 ml €47

De CK one shock street collectie is vanaf februari 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Liefs, Laura

6 thoughts on “CK One Shock Street Edition for her

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.