Just Cavalli

Categoriën Parfum

Just Cavalli

Toen ik het persbericht voor het nieuwe parfum van Roberto Cavalli ‘Just Cavalli’ binnenkreeg, was mijn eerste reactie: maar dit is toch helemaal geen nieuwe geur? Hebben ze hem niet gewoon in een nieuw jasje gestoken? Ik moest namelijk gelijk denken aan dit parfum van Cavalli, die ook Just Cavalli heet. Ik was verward, maar ook nieuwsgierig. Is het nou een andere geur of de oude geur in een nieuw jasje?

Just Cavalli

Het antwoord: het is een nieuwe geur. Hij ruikt ook totaal anders dan de vorige, maar daar ga ik zo verder op in. Laten we eerst eens naar de verpakking kijken. De slangenprint en slangenbeet bovenop de dop staan voor verbondenheid en het dierlijk instinct dat dit parfum zou kunnen ontketenen. Op het doosje voel je ook die geschubde textuur van een slangenhuid, al zou ik niet weten hoe dat in het echt voelt want ik heb nog nooit een slang aangeraakt ;). De flacon is gemaakt van roze glas en goudkleurig metaal. Ik vind het wel mooi!

Just Cavalli

Dan de geur. De vorige Just Cavalli vond ik heerlijk, dus ik was benieuwd naar deze. Just Cavalli uit 2004 was heerlijk zoet, bevatte natuurlijk mijn favoriete geurnoot vanille, en andere geurnoten als tabak, kaneel, appel en amber. De nieuwe Just Cavalli geur is veel sensueler, warmer en krachtiger. Hij is niet zoet maar bloemig. De geur opent met de topnoot van neroli, gevolgd door de hartnoot Tahitiaanse Tiarebloem. De basis is romig en krachtig palissanderhout.

Just Cavalli

Deze geur is dus totaal anders als zijn voorganger. Krachtiger, sensueler en bloemig. Persoonlijk vond ik Just Cavalli die in 2004 gelanceerd werd lekkerder, maar ik hou nou eenmaal meer van zoete geuren dan van bloemige geuren. Toch kan ik goed begrijpen dat deze geur veel mensen aan zou spreken die juist wel van bloemige, sensuele en krachtige geuren houden. Ook is de geur een stuk ‘volwassener’ dan zijn voorganger en ook al is het een eau de toilette, hij blijft bij mij goed hangen.

Verkrijgbaar in:

  • Eau de Toilette 30 ml – €39,95
  • Eau de Toilette 50 ml – €56,50
  • Eau de Toilette 75 ml – €72
  • Shower Gel 150 ml – €19,50
  • Body Lotion 150 ml – €19,50

Just Cavalli is vanaf eind januari 2013 te koop bij de geautoriseerde Roberto Cavalli Perfumes parfumerieën en warenhuizen.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Just Cavalli

  1. Hoi ben je er al achter gekomen welke het dichts bij komt want ook ik ben wel eens op zoek gegaan maar ik kan het niet vinden en ik hoop dat jij het wel weet😀stuur je mij een berichtje als je het weet en andersom ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.