Swatches Teeez La Isla Chique

Categoriën Nieuwe Collecties, Testjes

Teeez La Isla Chique

Het is hartje winter, maar dat maakt voor Teeez niet uit. Het merk komt deze winter met de La Isla Chique collectie die ons meeneemt naar een tropisch eiland met een heerlijk zonnetje. Een blik naar de producten en ik zie mezelf al liggen in een handmat onder een palmboom met een cocktail in de hand. Ga je mee?

Teeez La Isla Chique

Allereerst de doosjes. Daar wordt je toch al vrolijk van? Ik wel in ieder geval!

Teeez La Isla Chique

En de verpakkingen van de producten doen er niet voor onder. Heel erg leuk gedaan! Het is een grote collectie die meteen een aanvulling is voor het vaste assortiment. Ik heb niet alle producten, maar uit iedere categorie één.

Teeez La Isla Chique eyeshadow beach glow

Laat ik beginnen met de oogschaduw. Ik heb de kleur Beach Glow (€6,99). Een bruine kleur die je gemakkelijk kunt combineren, maar ook prima op zichzelf kunt dragen. De oogschaduw is zacht, goed gepigmenteerd en gelukkig niet heel poederig. Ze brengen gemakkelijk aan op het ooglid en zijn goed te blenden. Hier wordt ik nog vrolijker van!

Teeez La Isla Chique Cheeky Red

Teeez La Isla Chique swatches

Bovenste swatch cream blush, onder de oogschaduw

Cream blush is zo’n producten waar je even mee om moet leren gaan. Het is even wennen om blush in crèmevorm aan te brengen op je wangen, maar het went snel. Het voordeel van cream blush is dat het veel langer blijft zitten dan een poederblush. Cheeky Red (€7,99) is een behoorlijk rode kleur, waar je zeker niet te veel van moet gebruiken op een lichte huid. Een tipje op je vinger is genoeg. Ik denk trouwens dat deze kleur mooier uitkomt op een getinte huid, dan op een lichte huid.

Teeez La Isla Chique oogpotlood-eyeliner

Teeez La Isla Chique swatches (2)

Ook het oogpotlood (€5,49) en de eyeliner (€6,49) zijn goed gepigmenteerd. Het oogpotlood is lekker zacht en werkt erg fijn. Hij blijft niet de hele dag zitten, maar toch zeker zo’n 4 uur. De eyeliner vind ik iets minder fijn. Normaal gesproken vind ik zo’n vilten tip fijn werken, maar met deze kan ik op een of andere manier niet goed omgaan. Waarschijnlijk ligt het meer aan mij dan aan de eyeliner, want zo’n held met eyeliner ben ik nou ook weer niet.

Teeez La Isla Chique lipstick en lipgloss

Teeez La Isla Chique sheer gold lipgloss

De transparante gloss (€7,99) vind ik persoonlijk een beetje een tegenvaller. Hij bevat kleine gouden shimmers, maar die zie je eigenlijk niet terug op je lippen. Hij voelt fris en een beetje tintelend aan op de lippen, wat zou moeten zorgen voor een volume-effect, maar ook daar merk ik weinig van. En dan blijft ‘ie ook nog eens niet echt lang zitten…

Teeez La Isla Chique lipstick lipgloss

Teeez La Isla Chique swatches (3)

Teeez La Isla Chique Casual Aubergine

Ik hou van de lipsticks van Teeez! De lipsticks uit de zomercollectie City Trip draag ik nog steeds met veel plezier. Oog deze lipstick, Casual Aubergine (€7,49), voelt heerlijk aan op mijn lippen. Zacht, romig en hij droogt mijn lippen niet uit. Hij blijft niet fantastisch lang zitten, maar na een paar uur werk ik hem gewoon weer even bij. De kleur die ik toegezonden heb gekregen, is helaas niet echt mijn ding maar ik ga zeker nog even kijken naar de andere kleuren uit deze collectie.

Al met al ben ik vooral erg te spreken over de oogschaduw en de lipstick (ondanks dat het niet mijn kleur is). Het oogpotloodje vind ik ook wel fijn. En ik blijf het maar zeggen: wat zijn de verpakkingen toch LEUK!

Teeez is soms een beetje moeilijk te vinden, maar gelukkig kun je hier kijken voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Binnenkort volgt een look met een aantal van deze producten! :)

Liefs, Laura

12 thoughts on “Swatches Teeez La Isla Chique

  1. Producten van dit merk lijken me geweldig! Zo mooie en in vrolijke kleuren…. Afgelopen wk had ik al kennis gemaakt met dit merk!;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.