Shop je liever online of in de winkel?

Categoriën Advertorial

online shopping

Je kent het vast wel. Je bent op zoek naar de nieuwste mode en wil zo snel mogelijk kleren van een nieuwe collectie hebben. Maar wat doe je dan liever: bestel je de kleren online of ga je naar de winkel?

Online winkelen
Online winkelen heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt. Vooral wanneer het niet echt lekker weer is, als het hard sneeuwt of regent, stijgen de bestellingen bij veel online warenhuizen. Je kunt gewoon lekker vanuit je luie stoel bestellen en je hoeft er de deur niet voor uit. Handig! Naast kleding kun je online tegenwoordig ook terecht voor beautyproducten, parfum, games, films en soms zelfs huis- en tuinproducten. Maar natuurlijk zit er ook een nadeel aan het bestellen van kleding online of andere producten. Zo kun je kleding bijvoorbeeld niet passen, je kunt het product niet voelen, ruiken of proberen.  En omdat veel online winkels verzendkosten vragen, is het soms zonde van het geld om dingen te bestellen die je later terug moet sturen omdat ze niet naar wens waren.

Naar de winkel
Wat veel mensen als een voordeel zien aan het naar de winkel gaan, is dat je precies weet wat je koopt. Je kan het passen, goed bekijken, tips aan verkopers vragen enzovoort. Ook is het gezellig om met vriendinnen of zussen een dagje de stad in te gaan om te shoppen. Online shoppen is toch een stuk minder gezellig. Wat vaak als nadeel wordt ervaren, is het sjouwen met alle aankopen en dat je niet meteen op prijs of maat kan sorteren, wat bij online winkelen wel kan. Daarnaast kan het voor sommigen ook als probleem worden ervaren dat ze in een dorpje wonen en eerst zoveel kilometer moeten afleggen om te kunnen winkelen.

Online winkelen en naar de fysieke winkel gaan hebben dus allebei voor- en nadelen. Waar kies jij voor?

Bron afbeelding
Liefs, Laura

15 thoughts on “Shop je liever online of in de winkel?

  1. Het hangt er een beetje vanaf wat ik koop en waar het verkrijgbaar is. Kleding koop ik meestal nooit online, ik wil het liever passen in de winkel en dergelijke. Make-up of parfum, boeken, … daarentegen bestel ik regelmatig online. Boeken bestel ik eigenlijk uitsluitend online. Make-up varieert. Als het niet in België verkrijgbaar is, bestel ik het bij een webshop. Soms heb ik echter geen tijd om bijvoorbeeld naar de MAC-counter te gaan en dan bestel ik wel eens online :)

  2. Ik ga voor de gewone winkel, vind het heerlijk om door de stad te lopen :)
    Kleine dingetjes zoals telefoonhoesjes bestel ik nog wel eens op ebay, maar verder eigenlijk niet!

  3. Voor kleding shop ik liever online (heb je niet die drukte), schoenen ook meestal online.

    Make-up koop ik nog steeds liever in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.