Nu bezig: de Fashion Week in Las Vegas

Categoriën Fashion

Fashion Week Las Vegas

Dit artikel is geschreven door Twizzworks

Van 19 t/m 23 februari is de Fashion Week Las Vegas aan de gang. Een evenement dat zich op verschillende locaties afspeelt en waar de modewereld voor uitloopt omdat dit hét mode-event bij uitstek is. Dit is voor hen the place to be om groot nieuw talent te ontdekken. Tegelijkertijd vindt de MAGIC MARKET WEEK plaats; een congres met exposities waar vakmensen bij elkaar komen om over mode te praten en zaken te doen. En dat gaat natuurlijk allemaal op z’n Amerikaans: GROOTS!

Drie verkiezingen worden er gehouden tijdens de Fashion Week: die van beste fotografie, van de beste nieuwe ontwerper van mannenkleding en uit tien modellen, die in voorrondes zijn geselecteerd, wordt ook het beste model gekozen. Zonder TV-jury, maar daarom niet minder prestigieus. Mode is zo veranderlijk als het weer en als zich nieuwe talenten aandienen, dan zijn de inkopers er als de kippen bij om het aan hun collecties toe te voegen. Wie zich in zo’n fashion week kan presenteren, is een heel eind op weg naar eeuwige roem. Dat geldt tenminste voor de talenten, de centen gaan vooral rond op de parallel vakbeurs MAGIC, meer dan een miljard dollar (!) gedurende het hele evenement.

In Las Vegas kijk je je ogen uit. Afgelopen zomer was ik er voor een dag (ik was op rondreis langs de westkust van de VS) maar dat is veel te kort. Ik wil dus zeker nog eens terug! Hotelkamers zijn niet eens zo heel duur (voor een kamer in een luxe resort betaal je soms nog geen honderd dollar) en eten en drinken kun je overal voor zeer redelijke prijzen. Mocht je op de luxe tour gaan wat betreft eten; de meest exclusieve restaurants zijn hier te vinden. En dan zijn er natuurlijk nog de spectaculaire shows en de casino’s met hun enorme aanbod aan kansspelen, pokertoernooien en activiteiten. Zelfs op de hotelkamers kun je nog spelen via het intranet van het resort.

Is een vakantie naar de bruisende stad Las Vegas iets voor jou?

Liefs, Laura

3 thoughts on “Nu bezig: de Fashion Week in Las Vegas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.