Waar koop jij je haarproducten?

Categoriën Advertorial, Haar


haar

Advertorial

Mijn haar is heilig. Ik verzorg het graag met goede producten en als mijn haar goed zit, voel ik me ook gelijk een stuk beter. “Als je haar maar goed zit”, is een uitspraak die van mij had kunnen zijn. Haarproducten zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar: bij de drogist, bij de kapper, in een kapperswinkel, online en ook in de supermarkt kun je gewoon terecht voor shampoo en stylingproducten. Nu vroeg ik me af: waar koop jij je haarproducten?

Bij mij verschilt het nogal. Ik koop stylingproducten vaak gewoon bij de drogist of supermarkt. Ik gebruik de texture gum en gel spray van Wella iedere dag en af en toe wat haarlak. Ik krijg ook veel haarproducten toegestuurd van merken, bedrijven en pr-bureaus dus als ik een keer een serum of iets dergelijks nodig heb, dan heb ik dat nog wel ergens staan. Mijn favoriete shampoo en conditioner zijn van J Beverly Hills, en die bestel ik online. Ik moet zeggen dat mijn kast ook uitpuilt van de shampoos en conditioners van andere merken, dus die gebruik ik ook gewoon tussendoor. Ik kleur mijn haar niet vaak, maar als ik het doe dan koop ik de verf of spoeling meestal bij de kapper of in een kapperswinkeltje. Van haren kleuren heb ik namelijk zelf niet zo heel veel verstand. Om de juiste kleur te kiezen, krijg ik dan ook graag advies van een professional. Als ik eenmaal weet welke kleur ik nodig heb, koop ik de haarverf gewoon bij de drogist of online om het bij te houden.

En jij? Waar koop jij je haarproducten?

Bron afbeelding

Liefs, Laura

9 thoughts on “Waar koop jij je haarproducten?

  1. Ik koop bij een kapperszaak die een en bij de drogisterij! Omdat 1 art. wat ik gebruik voor mijn kapsel niet overal te koop is! ;-)

  2. Ik koop mijn producten bij de Action. Ik kan daar ook gewoon Gliss Kur shampoo en conditioner kopen, maar dan voor maar 2 euro ipv €4,50 bij de kruidvat. Ik gebruik het al jaren en maakt me niet meer uit dat het er dan in het spaans achterop staat.

  3. Ik koop mijn shampoo en conditioner bij De Tuinen. Ik gebruik de Yes To Carrots serie en dit bevalt me van alles wat ik geprobeerd heb in mijn leven het allerbeste. Geen jeukende hoofdhuid meer en een mooie glans zonder te verzwaren. Voor haarmaskers ga ik naar de toko. Vaak hebben ze bij wat uitgebreidere toko’s een ruime keuze uit verschillende al dan niet exotische schoonheidsproducten en ik vind het superleuk deze uit te proberen. Momenteel ben ik bezig met een potje haarmayonaise en hier krijg ik heel dik haar van!

  4. meestal in het kruidvat.. shampoo van Elseve, conditioner van Wella, serum in de kapperszaak, Paul Mitchell. Ik verander wel af en toe (schijnt goed te zijn voor je haar) ?
    Eefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.