De Dove Cupcake Test!

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Dove Cupcake Test

Dove komt met een nieuwe douchelijn: Dove Crème Mousse. Deze mousse heeft een rijke, stevige, romige parelmoerstructuur die de huid intensief zou voeden. Zo romig dat het zelfs op slagroom lijkt en je er een cupcake mee zou kunnen versieren! Dove daagde mij uit om de cupake test te doen en ik ging deze uitdaging graag aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder!

Dove Cupcake Test

Er zijn twee varianten: deeply nourishing en pure & sensitive. De deeply nourishing is de ‘normale’ versie van het product, met de bekende heerlijke Dove geur, en de pure & sensitive is de wat mildere vorm, voor de mensen met een gevoelige huid.

Dove Cupcake Test

Goed, de cupcake test, wat houdt dat precies in? Het is heel simpel: probeer een cupcake te versieren met een normale douchegel/-creme en doe vervolgens hetzelfde met de Dove Crème Mousse. Dus ik nam een cupcake en ging aan de slag. Deze cupcake is een beetje in de vorm van een hartje, vanwege Valentijn, alleen hij was niet zo heel goed gelukt, haha. Maar goed, voor de cupcake test is hij prima geschikt.

Dove Cupcake Test

Ik probeerde het eerst met deze douchecrème. Ook van Dove, om het wel een beetje eerlijk te houden. Deze Winter Care douchecrème is trouwens ook heerlijk, ik schreef er eerder al een artikel over.

Dove Cupcake Test

Eh, ja. Dat gaat dus niet zo goed. Het lijkt eerder op een geglazuurd cakeje dan een cupcake met botercrème of slagroom. Ook lekker, maar niet wat we zoeken.

Dove Cupcake Test

De Dove Crème Mousse doet het een stuk beter! Mijn frosting skills zijn niet geweldig, maar toch zou ik hem bijna op willen eten!

Hartstikke leuk hoor, zo’n cupcake test, maar hoe is de Crème Mousse onder de douche? Nou, erg fijn kan ik jullie vertellen! Ik hou van die romige structuur. De Dove douchecrèmes zijn al een stuk romiger dan veel andere douchecrèmes, maar deze mousses zijn nog romiger! Ook in een douchepuff werken ze prima. Qua voeding moet ik zeggen dat ik niet heel veel verschil merk in vergelijking met de normale douchecrèmes van Dove.

Ik ben overigens niet de enige die de Dove Cupcake Test heeft gedaan. Dove daagde ook een aantal voorbijgangers op straat uit om hetzelfde te doen. Check het filmpje!

De Dove Crème Mousse producten zijn te koop bij de bekende drogisterijen voor €3,55 (200 ml) en €5,79 (400 ml)

Liefs, Laura

15 thoughts on “De Dove Cupcake Test!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.