The Body Shop Absinthe Purifying Hand Care Collectie

Categoriën Huidverzorging, Nieuwe Collecties

The Body Shop Absinthe producten

The Body Shop heeft sinds begin dit jaar een nieuwe handverzorgingslijn: Absinthe Purifying Hand Care. Ik hoor jullie denken: absint, is dat niet die hele sterke drank? Absint bevat inderdaad absintalsem, wat ook in deze producten van The Body Shop zit. Het heeft een verfrissende en neutraliserende werking, en is dus zeer toepasselijk in een handverzorgingslijn! Ik was erg benieuwd en probeerde ze uit.

The Body Shop Absinthe hand wash

Een goede handverzorging begint natuurlijk met het reinigen van je handen. Deze Absinthe Purifying Hand Wash is mild en maakt mijn handen goed schoon. Vieze geurtjes zijn verdwenen en mijn handen zijn weer fris! Ik kan niet echt zeggen dat ik de geur lekker vind, maar ik vind het ook niet vies ruiken. Lekker fris is het wel, en een beetje kruidig.

The Body Shop Absinthe purifying hand gel

Zo’n flesje Hand Gel vind ik altijd onwijs handig voor in mijn tas! Ideaal wanneer je even schone handen wil, maar wanneer er geen toilet in de buurt is. Breng het aan op je handen, verdeel het en klaar ben je! Hij droogt mijn handen wel uit (door de alcohol die erin zit) maar dat los je zo weer op door handcrème aan te brengen.

The Body Shop Absinthe hand cream

Dit is dus die handcrème. Ook dit product is ideaal om mee te nemen in je tas door het handige formaat én het feit dat het een tube is. Hij trekt lekker snel in en maakt mijn handen weer zacht. De geur komt in dit product het beste naar voren, dus mocht je het een lekkere geur vinden, neem dan ook even deze handcrème mee! Er is van deze lijn trouwens ook een Hand Butter te koop die, wanneer het heel koud is, net dat beetje extra voeding kan geven wat je dan wellicht nodig hebt.

Al met al producten die hun werk prima doen, alleen de geur kan mij niet echt bekoren. Geef mij maar iets meer fruitig of zoet. Hou je van fris en kruidig? Dan is dit wellicht wel iets voor jou.

Prijzen:

Hand Wash: €7,00
Hand Cream: €6,50 
Hand Gel: €4,00 

De producten zijn verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop en online.

Liefs, Laura

6 thoughts on “The Body Shop Absinthe Purifying Hand Care Collectie

  1. Ik heb ze al geroken en ben echt fan! Je kan mijn smaak een beetje vergelijken met Sweet Lemon, Moringa, … bij TBS. Dus als je zo’n geuren ook lekker vindt: zeker deze lijn proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.