Love: Yankee Candle geurkaarsen

Categoriën Lifestyle

Yankee Candle

Geurkaarsen. Ik hou ervan. Fruitig, bloemig, foody of natuurlijk, het ligt er maar net aan in wat voor stemming ik ben. Kaarsen zorgen altijd voor zo’n gezellige sfeer in huis! Via de webshop sensationalhome.nl heb ik het Amerikaanse merk Yankee Candle ontdekt. Deze geurkaarsen zijn onwijs populair in de VS, maar het merk gaat ook de rest van de wereld veroveren als het aan mij ligt. Het is het best verkopende kaarsenmerk van de VS en ik begrijp helemaal waarom. Wat een heerlijke geurkaarsen!

Yankee Candles

De geschiedenis van dit merk vond ik erg leuk. Tijdens kerst 1969 had de toen zeventienjarige Mike Kittredge geen geld om een kerstcadeau voor zijn moeder te kopen. Hij besloot om een paar vetkrijtjes die hij nog had liggen, te smelten en er een kaars van te maken om aan zijn moeder te geven. Een buurvrouw zag dit en wilde de kaars graag van hem kopen. Met het geld dat hij van haar kreeg kocht hij nieuwe wax om twee kaarsen van te maken, een voor zijn moeder en de andere om te verkopen. En zo werd Yankee Candle geboren.

Yankee Candle Small Jar Turquoise Sky

Deze small jar (€12,71) heeft 25 tot 40 branduren en ondanks dat het de kleinste variant van een Yankee Candle kaars-in-pot is, gaat hij dus behoorlijk lang mee. Hij ruikt lekker fris en doet me denken aan de zee.

Yanke Candle Votive

De votives kosten maar €2,50 per stuk en gaan zo’n 15 uur mee. Ze zijn ideaal als je eens een paar geuren wil uitproberen. Baby Powder is een hele zachte, ‘schone’ geur en soft blanket is een warme geur met o.a. vanille. Heerlijk!

Yankee Candle Wax Tarts

Yankee Candle heeft ook Wax Tarts (€1,60) die je in een speciale wax tart/soy scents brander moet doen. De tart gaat dan smelten en zo komt er een heerlijke geur vrij. Eventjes laten branden is al genoeg voor een heerlijke geur. Pink Lady Slipper is bloemig, maar ook een beetje zoet. Wedding Day is ook bloemig, maar zachter.

Yankee Candle

Eerst was ik altijd in de veronderstelling dat er niet veel verschil zat tussen al die geurkaarsen. Oke, qua geur natuurlijk, maar dat was het wel zo’n beetje. Boy, was I wrong! Er zit onwijs veel verschil tussen kaarsen van bijvoorbeeld Ikea en deze van Yankee Candle. Ikea geurkaarsen zijn bij mij zo op, Yankee Candle geurkaarsen branden veel langer (8 tot 150 (!) uur, afhankelijk van de kaars). Ook rook ik de geurkaarsen van Ikea amper als ik ze aanstak. Deze van Yankee Candle ruik je heel goed. En de geuren, die zijn gewoon perfect! Ik zou niet eens kunnen zeggen welke ik nou het lekkerst vind.

Ik ben in ieder geval fan van deze heerlijke, betaalbare geurkaarsen! Ze zijn verkrijgbaar bij sensationalhome.nl. Er zijn onwijs veel varianten!

Edit: Met de code beautyaddicts krijg je de komende 2 weken 10% korting op je bestelling bij sensationalhome.nl! Hooray!

Brand jij graag geurkaarsen? Welke zijn jouw favoriet?

Liefs, Laura

12 thoughts on “Love: Yankee Candle geurkaarsen

  1. Wat een mooie candles! Fijn zo geurig! Ik heb diverse geuren geurkaarsen! Heerlijke geuren om je huis lekker te laten ruiken en het staat zo gezellig voor de sfeer!Ik heb de site net gezien van de candles waarover je geschreven hebt! Zo leuk…..;-)

  2. Ik vind de kaarsen wel erg Amerikaans, erg popperig. Is niet mijn smaak. Ik gebruik altijd de geurkaarsen van Janzen, hele lekkere geuren in een heel mooi glas en kost maar € 9,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.