How to become Barbie (budgetproof!)

Categoriën Overig, Tips & Tricks, Tutorial

How to become Barbie

Alaaaaaf! Carnaval is hier in volle gang en wat is het weer gezellig! Al eerder deelde ik met jullie een Jack Sparrow inspired budgetproof pirate look, die ik vrijdag droeg tijdens carnaval, maar ik heb mezelf dit jaar ook omgetoverd tot Barbie! Ook deze look was erg simpel om te maken en omdat ik veel dingen nog had liggen, heeft het me alles bij elkaar nog geen 15 euro gekost. Benieuwd hoe ik dit gedaan heb? Lees dan gauw verder!

How to become Barbie ooglook

Ik begon met mijn ooglook. Ik heb hiervoor enkele kleuren uit het 120 palette gebruikt (roze, blauw, paars), maar je kunt natuurlijk gewoon oogschaduws gebruiken die je nog hebt liggen of gebruik die van Catrice (heel fijn en betaalbaar!). Roze past perfect bij Barbie, dus die moet er zeker bij zitten!

How to become Barbie ooglook

Op mijn waterlijn heb ik nog een wit oogpotlood aangebracht (NYX Jumbo Pencil in Milk) en natuurlijk konden de lange nepwimpers niet ontbreken om grote poppenogen te creëren. Deze nepwimpers zijn van Eylure, maar je hebt ook goedkope nepwimpers bij Action.

How to become Barbie

Barbie heeft een flawless skin, dus dat probeerde ik ook zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Zorg dat je je foundation mooi egaal aanbrengt, met een kwast, spons of met je vingers, wat jij zelf het prettigst vindt werken. Ik draag hier Collistar Silk Effect Supermoisturizing Foundation. Poeder het af voor een matte finish. Breng nog wat roze blush aan op je wangen (ik draag hier MAC Dainty) en natuurlijk ook roze lippenstift (ik koos voor NYX Narcissus).

How to become Barbie

Voor de outfit ben ik geslaagd bij Action. Het rokje komt daar vandaan (ja, hij zit scheef), de thermolegging – want het is KOUD! – en ik kocht er ook een basic wit t-shirt waarop ik zelf het Barbie logo heb gestreken d.m.v. transferpapier (ook te koop bij Action voor een euro ofzo).

How to become Barbie

De pruik kocht ik ook bij Action voor maar €2,50 (!!!) en de haarband was zo’n 50 cent. Verzamel alle roze accessoires die je hebt en doe ze om. ‘Cause Barbie loves pink!

Nu ben je klaar om Ken’s hart te veroveren! ;)

Liefs, Laura

18 thoughts on “How to become Barbie (budgetproof!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.