Yolanthe Inspired: Coloured Lashes!

Categoriën Overig

Yolanthe Pupa Vamp mascara

Een paar dagen geleden zag ik dat PUPA deze tweet van Yolanthe Sneijder-Cabau (hoort ‘van Kasbergen’ er ook nog bij?) geretweet had. Zij draag hier namelijk de PUPA Vamp! mascara in een supergave turquoise kleur. I love it! Prachtig in combinatie met haar hazel eyes. Hoewel ik zelf geen hazel eyes heb, was ik toch benieuwd hoe deze kleur bij mij zou staan. En dus probeerde ik de PUPA Vamp! mascara in de kleur 500 (turquoise) ook uit. Benieuwd? Lees dan verder!

Pupa Vamp mascara 500 turkoois

De verpakking van de Pupa Vamp! mascara valt in ieder geval al lekker op :)

Pupa Vamp mascara 500 turkoois

Wauw, ik hou van turquoise! Het doe me denken aan de kleur van de zee en geeft me een zomers gevoel <3

Pupa Vamp mascara 500 turkoois (3)

Ik was benieuwd hoe de kleur uit zou pakken op mijn wimpers. Ik had verwacht dat je eerst een witte basis aan zou moeten brengen om de kleur goed te zien, maar dat was niet eens nodig. Natuurlijk kan het wel, dan wordt de kleur nog intenser. De mascara zelf werkt overigens ook erg fijn. Hij spreidt mijn wimpers goed en geeft ook wat volume. Ik ga hier ook gelijk maar even een zwarte variant van halen :).

Pupa Vamp mascara 500 turkoois

Persoonlijk vind ik de mascara mooier bij Yolanthe dan bij mezelf. Dat komt door haar bruine ogen (dat contrasteert mooi), doordat de kleur bij haar net iets feller is (misschien heeft zij wel een witte basis gebruikt?) en ook omdat het gewoon zo’n mooie vrouw is. Toch vind ik het bij mezelf ook wel wat hebben. Toevallig had ik recentelijk ook een turquoise top en een jasje gekocht, dus nu ben ik helemaal matchy-matchy ;).

Wat vind jij van gekleurde mascara? Draag je het wel eens?

De PUPA Vamp! mascara is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, waaronder ook ‘gewoon’ zwart voor degenen die niet van gekleurde wimpers houden ;). De adviesprijs is €17,23. Kijk voor PUPA verkooppunten bij jou in de buurt op www.pupa.nl

Liefs, Laura

17 thoughts on “Yolanthe Inspired: Coloured Lashes!

  1. Hmmm ik ben nooit zo van de gekleurde mascara’s geweest… Denk dat het bij Yolanthe niet zo zeer door haar oogkleur zo mooi staat, maar meer door haar wimper extessions :P

  2. Ik heb een keer een hele donkere paarse en een donker blauwe mascara gehad, maar geen felle lichtere kleuren zoals deze! Ik heb dan liever leuke felle eyeliner kleurtjes :)

  3. Dit is echt niets voor mij! Ik vind het wel een mooie kleur, maar ik vind het totaal niet passen bij wimpers. Voor mij moeten die juist basic gekleurd zijn en niet een of ander gek kleurtje haha!

  4. Prachtig en het staat zo mooi. Vandaag had ik van dit merk een hele mooie kleurenpracht in mijn handen gehad…..Ik hier fan van! Ik heb nu een hele mooie blauwe mascara van #ysl ;-) de eyeliner die ik gebruik is van #collistar dat is een een groen maar echt knal groen…..
    Ik ben van plan de nwe make-up collectie van het merk waar jij over geschreven te kopen. Zo mooi…..

  5. Ben er niet echt kapot van, maar het misstaat je niet. Ik zag dat Yolanthe het combineerde met een dikke zwarte eyeliner en daarbij oranje en paarse oogschaduw. Dat maakt wel dat het extra knalt. Denk dat een kleine matchende accessoire mooier staat dan een kledingstuk in dezelfde kleur. En misschien had zij wel eerst zwart als basis… Ik ga zoiets iig niet kopen, heb de glitterkit van Pupa (gouden mascara als topcoat). Mwah, is niet zo mijn ding denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.