See by Chloé

Categoriën Parfum

See By Chloe

Chloé introduceert een ‘jonger zusje’; See by Chloé. Deze romantische geur heeft mij meteen verleid. Ik ben verliefd. En verslaafd.

De geuren van Chloé kan ik soms wel waarderen, maar sommige geuren van dit merk vind ik niet lekker. Vaak vind ik ze te zwaar of te houterig. Geef mij maar een iets lichtere geur. En laat dat nou net See by Chloé zijn. Het is wel een typische ‘Chloé geur’, je ruikt het poederige, warme en chique goed terug, dingen die ik herken in de parfums van Chloé. Maar See by Chloé is ook fris, fruitig en speels. Als je nu denkt dat dit een standaard fris voorjaarsgeurtje is, dan heb je het mis. See by Chloé is anders dan alle andere geuren die ik geroken heb, dat maakt hem echt uniek.

See By Chloe

En dan heb ik het nog niet eens over de verpakking en flacon gehad. Het doosje valt gelijk op door de felle, vrolijke kleur. Ook de flacon is lekker speels, maar wel stijlvol. Chique met een knipoog.

Topnoten: bergamot
Harnoten: appelbloesem, jasmijn
Basisnoten: sandelhout, vanille

See By Chloe

Ook mijn vriend kan deze geur zeer waarderen. De eerste keer dat ik hem droeg en zo maar langs hem liep, zei hij: “Wat ruik je lekker!” Nou, ik kan jullie vertellen, dat krijg ik van hem niet vaak te horen. Als hij me een complimentje geeft, dan wil dat echt wat zeggen. Dat heeft ook wel weer z’n charme. Het maakt het heel speciaal. Anyway, toen ik hem een andere dag weer droeg, gaf hij me weer een complimentje over mijn parfum. En daarna nog een keer. Drie keer in korte tijd, bij dezelfde parfum, dat wil echt wat zeggen ;).

See By Chloe

Bloemige geuren kan ik de ene keer wel waarderen, en de andere keer weer niet. Het ligt aan de bloemen, denk ik. See by Chloé is wat dat betreft een schot in de roos. Prikkelend, verleidelijk, verslavend.

See by Chloé is een vrij sterke geur, maar niet zwaar. Hij blijft goed hangen en ik hoef eigenlijk niet eens bij te sprayen gedurende de dag. Ik kan See by Chloé op allerlei manieren aan jullie proberen te omschrijven, maar eigenlijk moet je hem gewoon even zelf gaan ruiken. Ik heb in ieder geval mijn voorjaarsgeur gevonden, en waarschijnlijk draag ik hem ook nog in de nazomer, herfst en winter. Ik ben er gek op!

See By Chloé adviesprijzen:
Eau de Parfum 30 ml €46,00
Eau de Parfum 50 ml €64,00
Eau de Parfum 75 ml €82,00

See By Chloé is vanaf nu te koop bij de parfumerie.

Liefs, Laura

6 thoughts on “See by Chloé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.