Tip: Stash ordenen in beautyboxen!

Categoriën Tips & Tricks

Stash in Beautyboxen

Beautyboxen; je komt ze overal tegen op het web. Glossybox, Beautybox, RTL Stylecase… noem ze maar op. Het zijn allemaal abonnementen waarbij je maandelijks een luxe doos thuisgestuurd krijgt met daarin diverse cosmeticaproducten. Sommige producten zijn full size, sommige zijn miniaturen of samples. Iedere keer weer is het een cadeautje om uit te pakken. Maar wat doe je met die dozen? Ik gebruik ze om mijn make-upspullen in op te bergen!

Stash in Beautyboxen

Ik zocht nog een goede manier om mijn make-up spullen op te bergen. Ooit kocht ik een houten kastje bij Ikea hiervoor, maar mijn stash groeide en groeide en op een gegeven moment paste het niet meer! Daarom wilde ik het in mijn grote(re) ladekast opbergen. Wederom ging ik naar Ikea voor bakjes, maar degenen die ik op het oog had, pasten helaas niet in mijn ladekast. Toen zag ik de beautyboxen staan en ging er een lampje branden…

Stash in Beautyboxen

Ik sorteerde mijn make-upjes netjes soort bij soort en keek gelijk welke dingen er weg konden. Ik stopte wat ik wilde houden netjes in de lege beautyboxen en zorgde hierbij dat de kleuren gemakkelijk te zien waren. Deze gevulde boxen zette ik in de lade et voila, een opgeruimde stash!

Dit kun je natuurlijk ook met andere (mooie) dozen doen, het hoeven niet per se beautyboxen te zijn. En mocht je niet zo’n grote stash hebben als ik (wat heel normaal is, ik ben immers eerder een uitzondering), dan kun je van de dozen ook nog een klein ladekastje maken. Zie de tutorial hieronder! Helaas niet in het Nederlands maar in het Hongaars, maar toch goed te volgen.

Hoe berg jij je make-up op? 

Liefs, Laura

14 thoughts on “Tip: Stash ordenen in beautyboxen!

    1. Ik vind de Beautybox denk ik tot nu toe het leukst, maar ik zou niet een specifieke editie kunnen noemen. Er zitten elke keer wel een of meerdere leuke dingen in!

      1. Ik ben zelf ook groot fan van de Beautybox :D Ik vond de liefdebox van afgelopen maand leuk en de proefdiervrije beautybox was ook heel leuk

  1. Wat een leuk en handig idee! Ik gebruik altijd de opbergsystemen van de Ikea, alleen dat wordt nu een beetje te klein. Ik ga het eens met mijn glossyboxen uitproberen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.