Kook ook Studenten

Categoriën Chickmedia

Kook Ook Studenten

Een artikel over een kookboek is misschien niet iets dat je verwacht op een beautyblog als deze. Toch wil ik dit boek graag met jullie delen. Niet alleen omdat ik weet dat jullie – naast beauty – ook erg van koken en lekker eten houden, maar ook omdat dit boek zich speciaal richt op studenten. En laten mijn bezoekers nou voor een groot deel uit studenten bestaan! Dat wil overigens niet zeggen dat dit boek niets voor jou is als je géén student bent, want dit kookboek is naar mijn mening geschikt voor iedereen die van lekker, makkelijk en gezond eten houdt.

Kook Ook Studenten

Kook ook Studenten staat boordevol lekkere, gemakkelijke en gezonde recepten. Zoals we inmiddels wel weten, hebben studenten vaak niet veel te besteden. Vandaar dat de recepten ook budgetproof zijn. Kijk, het is natuurlijk lekker makkelijk om iedere avond een afhaalmaaltijd te nuttigen als je op kamers zit, maar dat gaat volgens mij snel vervelen. Bovendien is zelf koken veel leuker, gezonder en beter voor de portemonnee.

Kook Ook Studenten

In Kook ook Studenten vind je niet alleen budgetrecepten voor doordeweeks, maar ook gezonde meeneemlunches en recepten voor grote groepen. Handig als je met het hele studentenhuis samen eet!  Enne, vergeet het partyfood niet, want we weten allemaal dat studenten wel van een feestje houden ;).

Kook Ook Studenten

Neem deze wraps met gegrilde kip en hoisinsaus. Die lijken me superlekker en makkelijk om te maken! En wat je over hebt, neem je de volgende dag gewoon mee als lunch!

Kook Ook Studenten

Gevulde minipita’s kennen velen van jullie wel denk ik. Toch kunnen sommige recepten net iets anders zijn dan je gewend bent. Leuk als variatie.

Kook Ook Studenten

Oooh, een banaan-cappucinoflip!

Dit is maar een kleine selectie uit de 57 recepten die dit kookboek telt. Ik vind het een leuk boek voor gemakkelijke en gezonde maaltijden. Wel vind ik sommige recepten wel érg makkelijk (iedereen weet wel hoe je een BLT-sandwich maakt toch?), maar misschien dat het niveau expres een laag gehouden werd zodat de mannelijke studenten het ook nog kunnen maken ;). Wel mis ik bij de recepten de prijs per persoon (dat lijkt me niet onbelangrijk voor studenten) en de voedingswaarden. Desalniettemin een leuk kookboek voor studenten en beginnende keukenprins(ess)en. Enne, zelfs de prijs van dit kookboek is aangepast op een studentenbudget!

Titel: Kook ook studenten
ISBN: 9789021552354
Prijs: € 6,95
Kosmos Uitgevers

Liefs, Laura

8 thoughts on “Kook ook Studenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.