Je smartphone als gadget

Categoriën Gadgets

smartphone als gadget

Advertorial

Ooit waren mobiele telefoons alleen bedoeld om mee te bellen en om af en toe een tekstbericht mee te versturen. Vandaag de dag sterft de ouderwetse GSM uit en zien we niets anders meer dan smartphones. In plaats van je af te vragen wat je allemaal met je smartphone kunt, kun je je beter afvragen wat je zonder je kostbare bezit moet!

Altijd bij je
Eén ding is zeker: je hebt je smartphone altijd en overal bij je. Of je onmisbare gadget in je tas of in je broekzak zit, je hebt hem altijd binnen handbereik. Natuurlijk omdat je dan goed bereikbaar bent, maar inmiddels wordt een mobiele telefoon voor tig andere zaken gebruikt dan alleen als telefoon.

Trendy
Ben jij een Apple-fan of hou je meer van Samsung? Een welbekend discussiepunt waarschijnlijk. Je smartphone is behalve een handig ding ook steeds vaker een mode-item die hoort bij jou als persoon. Zo moeten je smartphone en alle bijbehorende accessoires bijvoorbeeld perfect matchen bij je kledingstijl.

In de wc pot
Terwijl je een computer of laptop in huis hebt staan, zit je toch te internetten op je smartphone. Waarom zou je je computer nog gebruiken als je al je sociale contacten kunt onderhouden vanuit je telefoon? Lekker op de bank of tijdens het eten op je telefoon Facebook checken of Whatsappen met je vriendinnen of vrienden is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven.

Uit een recent onderzoek van telecom provider Simyo blijkt dat maar liefst 1 op de 6 vrouwen haar smartphone wel eens in de wc pot heeft laten vallen. Je kunt je vast niet indenken dat je tien jaar geleden überhaupt met je Nokia 3310 op de wc zat.

Handset en hoesjes
Steeds vaker komt de handset, oftewel de ouderwetse hoorn voorbij als trendy accessoire. Wie had gedacht dat we met een hoorn in de hand via je alles kunnende smartphone aan het bellen zijn? Een handset die matcht met de rest van je outfit, dat is mode.

Smartphones worden steeds beter en daarmee kwetsbaarder. Door te bellen met een handset loop je minder kans op beschadigingen aan je toestel omdat deze veilig in je tas of jas zit tijdens het bellen. Bovendien is het niet fijn om langdurig een smartphone aan je oor te hebben én ben je ook nog eens ontzettend hip met een felgekleurde handset.

De handset is een opkomende trend die nog lang niet onder iedere smartphone-gebruiker bekend of geaccepteerd is. Wie het niet ziet zitten om steeds zo’n handset mee te nemen, kan beter voor een goed hoesje kiezen. Gelukkig is het assortiment in smartphonehoesjes tegenwoordig enorm, je vindt altijd wel iets wat bij je past. Of je nu een iPhone hoesje, een Nokia Lumia 820 hoesje of een Samsung galaxy S4 hoesje zoekt, je kunt je smartphone altijd op een trendy manier veilig met je meenemen. Er is zelfs ruime keuze in Sony Xperia Z hoesjes. Deze telefoon is al waterdicht, maar met deze hoesjes kan hij ook tegen een stootje en kun je hem aan je eigen stijl aanpassen. Een hoesje is handig en geeft je smartphone een eigen uiterlijk waarmee je voor de dag kunt komen.

Hoe je het ook bekijkt, de smartphone is voor velen een onmisbaar en trendy item die een groot deel van de dag zorgt voor vermaak.

Liefs, Laura

4 thoughts on “Je smartphone als gadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.