Odorex Regular Natuurlijk Fris & Extra Dry

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Odorex Regular Extra Dry

Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende deo’s op de markt in allerlei verschillende geuren en formaten, dat ik eigenlijk door de bomen het bos niet meer zag. Welke deo past nou het beste bij mij? Op de Facebookpagina van Odorex deed ik de deo-check en hieruit zouden dan de Odorex deo’s komen die het beste bij mij passen. Voor mij zouden dat de Odorex Regular Natuurlijk Fris Roller en de Odorex Extra Dry Spray zijn. Ik testte ze uit!

Odorex Natuurlijk Fris Roller

Ik gebruik liever een roller dan een spray, dus dat heeft de test al goed geanalyseert. Het liefst gebruik ik een stick, maar die is er -naar mijn weten- niet van Odorex. De geur Natuurlijk Fris ruikt eh… ja, lekker fris! Het duurt wel even voordat hij droog is en je je kleding aan kunt trekken, dat vind ik persoonlijk wel een nadeel. Met een stick heb je dat probleem niet. De deoroller bevat trouwens geen alcohol, pluspunt! Hij werkt goed tegen zweetlucht, maar bij mij niet 24 uur lang tegen transpiratie. Daarvoor heb ik iets sterkers nodig. Gelukkig is daar Odorex Extra Dry:

Odorex-Extra-Dry-Spray

Odorex Extra Dry is echt een topproduct voor mensen met overmatige transpiratie. Ik vind het moeilijk te beoordelen als ‘leek’ wanneer je last hebt van overmatige transpiratie, maar laten we zeggen dat de meeste deo’s voor mij niet werken tegen transpiratie. Odorex Extra Dry doet dat wel. En hoe. Odorex Extra Dry Spray onderdrukt op een verantwoorde manier overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur, tot wel 4 dagen lang! De spray bevat allantoïne, een ingrediënt dat de huid verzacht en verzorgt. Voorheen gebruikte ik ook een soortgelijk product, syNeo 5, maar deze van Odorex is een stuk liever voor mijn huidje. Wel werkt deze van Odorex bij mij zo’n 3 dagen achtereen en syNeo 5 zo’n 5 dagen. Toch ga ik liever voor deze van Odorex. Hij is niet alleen milder voor mijn huid, maar ook een stuk goedkoper! Bovendien is Odorex Extra Dry Spray alcoholvrij en parfumvrij.

Odorex-Extra-Dry-Spray

Odorex Extra Dry is verkrijgbaar als crème, lotion, depper en spray. De spray leek mij het handigst. Hoe werkt het? Je brengt de Spray ‘s avonds voor het slapen gaan onder je oksel aan, en je hoeft het maar 2-3 keer per week te gebruiken. Daarna had ik gewoon 3 dagen lang geen last van transpiratie onder mijn oksels! Zelfs niet tijdens het sporten, al liep het zweet toen wel over de rest van mijn lijf… (TMI?) Het is niet nodig naast Odorex Extra Dry nog een normale deodorant te gebruiken, maar dit kan uiteraard wel als je dat prettig vindt. Ik doe het zelf wel, al is het alleen maar omdat de Odorex Natuurlijk Fris roller zo lekker fris ruikt.

Ik ben vooral erg enthousiast over de Odorex Extra Dry Spray, die ga ik zeker vaker halen!

Prijzen:
Odorex Regular Natuurlijk Fris Roller €2,55
Odorex Extra Dry Spray €5,59

Odorex is verkrijgbaar bij de drogist.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Odorex Regular Natuurlijk Fris & Extra Dry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.