Swatch: Deborah Lippmann Mermaid’s Dream

Categoriën Nagels

Deborah Lippmann Mermaids Dream

Tijdens het Beauty Brands United Event zag ik dit juweeltje staan bij de stand van Deborah Lippmann en wat was ik blij toen de dame achter de stand mij vertelde dat ik een lakje uit mocht zoeken. Dat werd zonder twijfel Mermaid’s Dream. Deze opvallende lak is een ware eyecatcher. Ik kon haast niet wachten om hem te swatchen, en dat heb ik dus ook maar gelijk gedaan.

Deborah Lippmann Mermaid's Dream

De nagellak heeft de toepasselijke naam Mermaid’s Dream gekregen. Hij deed me ook gelijk aan de staart van een zeemeermin denken. De prachtige blauwgroene lak met goudgroene shimmers heeft naast deze prachtige kleuren ook nog een grote blauwe glitter erdoorheen. Ik heb nog nooit een soortelijke nagellak gezien, prachtig!

Deborah Lippmann Mermaid's Dream

Wauw, wat een te gekke kleur! Love it! Het kwastje en de textuur lakken ook enorm fijn, waardoor je zo klaar bent. Geen gedoe met glitters verspreiden over je hele nagel, dat gaat allemaal vanzelf. Met een mooie manicure als resultaat.

Deborah Lippmann Mermaid's Dream

Op de foto’s draag ik twee laagjes. De textuur is wel een beetje ‘gritty’ door alle shimmers en glitters, dus als je niet van dat gevoel houdt kun je maar beter een (dikke) laag topcoat er overheen aanbrengen.

Over de houdbaarheid kan ik op dit moment nog niet veel zeggen, maar de kwaliteit van Deborah Lippmann nagellak schijnt erg goed te zijn, dus daar maak ik me niet druk over.

Deborah Lippmann nagellak kost €20,30 voor een flesje van 15 ml. Dat is misschien een hoge prijs, maar daarvoor krijg je wel een nagellak van zeer goede kwaliteit. Bovendien heeft Deborah Lippmann vaak unieke kleuren (zoals deze) die je nergens anders ziet. Deborah Lippmann is o.a. verkrijgbaar bij ProMakeUpStore.com.

Liefs, Laura

21 thoughts on “Swatch: Deborah Lippmann Mermaid’s Dream

  1. Ik heb deze lak al meerdere keren gezien en wat blijft hij prachtig!! Heeft geen nailart of iets meer nodig. Echt super! Ben benieuwd hoelang hij (goed) blijft zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.