Catrice LE Candy Shock

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice Candy Shock

 

De nieuwe Limited Edition “Candy Shock” van Catrice neemt je mee naar een nostalgische kermis. Denk suikerspinnen, zuurstokken, zoet, zoeter, zoetst! Candy Shock combineert zachte pasteltinten met helder koraalrood. Grijs en beige maken het geheel wat koeler en zachter. De collectie bevat o.a. Lip Balm Sticks, een Lip Peeling met suikerkristallen en ook Catrice komt eindelijk met caviar nail art. Ik neem jullie mee naar de Candy Shock wereld!

Catrice Candy Shock eyeshadow

Soft Baked Eye Shadow € 3,89

Zoete kleurtjes met een textuur die lijkt op die van een suikerspin. Breng hem droog aan voor een lichte look en nat voor een intense kleur. Verkrijgbaar C01 I Scream: Ice Cream!, C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach en C04 It’s Honey Money.

Catrice Candy Shock Lip Balm Stick

Lip Balm Stick € 3,99

Lollipop, lollipop: een transparant jasje met een gekleurde kern. De Lip Balm Sticks zijn een perfecte combinatie van intense verzorging en een vleugje kleur. Voor zachte en suikerzoete lippen met een lichte glans. Verkrijgbaar in de kleuren C01 Bring Me Peach en C02 Sugar Shock.

Catrice Candy Shock Lip Peeling

Lip Peeling € 2,99

Suikerstokje: echte suikerkristallen verwijderen losse velletjes van de lippen en verwennen de tere huid tegelijkertijd. Het resultaat: gave, zachte en soepele lippen. Beweeg hem gewoon met kleine cirkelende bewegingen over de lippen met behulp van de geïntegreerde applicator. Met een lekker fruitig smaakje!

Catrice Candy Shock Blush

Multi Colour Blush € 4,59

Roze, roze, roze, roze! Deze gebakken blush bevat vier perfect op elkaar afgestemde gemarmerde roze tinten. Verkrijgbaar in C01 Sugar Shock.

Catrice Candy Shock highlighter

Multi Colour Highlighter € 4,99

Is het geen plaatje deze highlighter? Verkrijgbaar in C01 Vanilla Love.

Catrice Candy Shock nagellak

Soft Nail Lacquer € 2,69

Een carrousel van heerlijke zoete snoepkleurtjes. Roze, vanille, abrikoos en lichtblauw, waarvan de laatste twee een matte, poederachtige finish hebben. Verkrijgbaar in C01 I Scream: Ice Cream!, C02 Play It Blue, C03 Bring Me Peach en C04 Vanilla Love.

Catrice Candy Shock Sugar Pearls

Nail Sugar Pearls € 2,99

Ein-de-lijk komt Catrice ook met zogenoemde caviar nail art. Catrice noemt het zelf Sugar Pearls. Na het lakken van de nagels in een kleur naar keuze strooi je deze pareltjes er overheen (houdt er een bakje onder!). Aandrukken, laten drogen en klaar. Natuurlijk wel even de bolletjes die ernaast gevallen zijn opruimen. Verkrijgbaar in de kleuren C01 Cotton Candy en C02 Sugar Shock.

Ik ben zelf heel benieuwd naar de highlighter en de lip peeling lijkt me ook erg handig! De trend van ‘pareltjes op je nagels’ heb ik nu wel gezien ;). Wat vind jij van de Candy Shock Limited Edition van Catrice?

“Candy Shock” van Catrice is van april t/m half mei 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Catrice LE Candy Shock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.