Sephora STOPT in Nederland!

Categoriën Overig

sephora stopt

Degenen die Beauty Addicts volgen op Twitter en/of Facebook hebben het nieuws gisteren al voorbij kunnen zien komen: Sephora stopt per 1 juni in Nederland. Ze willen zich focussen op internationale groei. Beautyblogland verkeerde in shock. Ik ook. Ik, en met mij vele anderen, had dit nieuws totaal niet aan zien komen. Dag mooie merken als Too Faced, Urban Decay, Make Up For Ever…

Niet veel later nadat het bericht online geplaatst werd op de website van Sephora, waren ook de Facebookpagina en Twitteraccount van Sephora Nederland gesloten. Dat vond ik best raar. Het gaat allemaal wel heel erg snel zo.

Tot in de loop van mei kun je nog terecht bij de Sephora vestigingen in V&D, daarna is het helaas over en uit. Nu klinkt dit allemaal heel erg dramatisch en het blijft natuurlijk maar make-up, maar ik vind het wel ontzettend jammer. Sephora verkoopt merken die je nergens anders in Nederland kunt krijgen. Waar kunnen we nu terrecht voor die prachtige Urban Decay palettes en die Too Faced Shadow Insurance? Je kunt gelukkig nog altijd online bestellen via de Franse webshop, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde. Ik wil make-up aanraken, voelen, swatchen, proberen, ruiken voordat ik het koop – zeker als het een dure aankoop betreft – en dat gaat niet online.

Het enige waar ik nu nog op kan hopen is een dikke opheffingsuitverkoop. Dan ga ik helemaal los!

Wat vind jij ervan dat Sephora weg gaat uit Nederland? En welke producten ga jij nog snel even inslaan?

 

Liefs, Laura

11 thoughts on “Sephora STOPT in Nederland!

  1. Zou dit iets te maken hebben met de nieuwe wet in Nederland, vanaf 1 juni geen make up meer die niet dierproefvrij is? Hmmm…

  2. Tragisch.Inderdaad, waar moet ik nu mijn Too Faced en Urban Decay gaan halen? Dat doe ik toch liever niet online, ook ivm zoekraken en een postbode die een peperduur palet gewoon door de brievenbus smijt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.