Benefit Fake Up

Categoriën Testjes

Benefit Fake Up

De Benefit Fake Up concealer viel gelijk op tussen al mijn ‘nog-te-reviewen-spullen’. Niet alleen door de verpakking (daar is Benefit goed in!), maar ook door het product zelf. Het ziet eruit als een bijzonder en vernieuwend product. Ik was dan ook erg nieuwsgierig en testte hem uit. Benieuwd naar mijn review? Lees dan verder.

Benefit Fake Up

Een concealerstick kennen de meesten van jullie wel, denk ik. Maar de Fake Up concealer van Benefit is geen gewone concealerstick. Om de concealer zit namelijk een hydraterende, voedende balsem met o.a. vitamine E en appelzaadextract. Bij andere concealers komt het soms voor dat ze in de droogtelijntjes onder je ogen gaan zitten. Dat ziet er natuurlijk niet zo mooi uit. De balsem om de concealer in Fake Up zou dit moeten voorkomen, waardoor je concealer beter op z’n plek blijft.

Benefit Fake Up

Ik heb de kleur 02 Medium toegestuurd gekregen van Benefit. De kleur is wat donker en geel voor mij, maar het kan er mee door. De Fake Up concealer brengt gemakkelijk aan en voelt prettig aan op de huid. Blenden gaat ook prima door de romige textuur. Hij lijkt in het begin heel goed te dekken, maar wanneer je hem geblend hebt is de dekking medium. Persoonlijk had ik liever wat meer dekking gehad. Op de voor- en nafoto hieronder is dat misschien niet zo goed te zien, maar op de full face foto zie je dat het nog een beetje donker is onder mijn ogen…

Ik had verwacht dat de concealer door de romige textuur zou gaan ‘glijden’, maar dit is gelukkig niet het geval. Hij hydrateert goed, een oogcrème heb ik eigenlijk niet (meer) nodig, en hij blijft bij mij prima op z’n plek zitten.

Benefit Fake Up

Voor en na foto

Benefit Fake Up full face

Al met al ben ik best tevreden over de Benefit Fake Up. Hij is gemakkelijk aan te brengen en te blenden, voelt prettig aan op de huid en blijft goed zitten. Wel had ik liever iets meer dekking gehad. Nu ben ik geneigd om er nog een foundation overheen aan te brengen. En ik had liever een lichter kleur gehad, maar gelukkig is de Fake Up concealer verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De kleur 01 Light had misschien beter voor mij geweest.

De Benefit Fake Up kost €25,00 voor 3,5 gram en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Benefit Fake Up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.