Maybelline Color Tattoos

Categoriën Ogen, Testjes

Maybelline Color Tattoos

Afgelopen zomer waren ze daar dan eindelijk: de Maybelline Color Tattoos. In de VS waren ze al langer te koop en op blogs werd er lovend over gesproken. Nu zijn ze dus ook al een paar maanden te koop in Nederland. Gelukkig maar, want deze creamy eyeshadows zijn inderdaad geweldig! Tijdens mijn vakantie in de VS afgelopen zomer heb ik er twee meegenomen, maar ik hem stiekem spijt dat ik er niet meer meegenomen heb. Niet alleen omdat ze zo geweldig zijn, maar ook omdat ze in de VS een stuk goedkoper zijn dan hier én er daar meer kleuren verkrijgbaar zijn. Maar goed, ik ben al lang blij dat we ze nu ook in Nederland kunnen scoren. Kijken jullie mee naar deze twee beauties?

 Maybelline Color Tattoos

Ik nam de bronzen kleur 25 Bad to the Bronze en de paarse kleur 20 Painted Purple mee. Die bronzen kleur is ook verkrijgbaar in Nederland (alleen heet hij hier 35 On and on Bronze), de paarse kleur helaas (nog) niet.

Maybelline Color Tattoos

De Maybelline Color Tattoos kosten hier €9,99 maar soms zijn ze ook in de aanbieding. In ieder geval erg betaalbaar, zeker als je ze vergelijkt met de creamy eyeshadows van MAC (Paintpots) die zo’n €20 kosten. En ja, ook de kwaliteit is vergelijkbaar. Het glazen potje voelt luxe aan en ze zijn lekker makkelijk stapelbaar in je stash.

Maar wat is er nu zo speciaal aan deze Maybelline Color Tattoos? Allereerst blijven ze echt muurvast zitten op je oogleden, bij mij zelfs zonder oogschaduwbasis eronder. Ook aan het einde van de dag zit het er nog perfect op, zonder te creasen. Daarnaast zijn ze supergoed gepigmenteerd en kun je ze voor meerdere doeleinden gebruiken: als basis onder een oogschaduw voor een nog intensere kleur, als eyeliner of gewoon als oogschaduw.

Maybelline Color Tattoos swatches

Voor de swatches hierboven heb ik maar een heel klein beetje product gebruikt. Het is dus ook nog eens zuinig in gebruik! En het verwijderen van deze swatches ging nog niet zo gemakkelijk, met enkel water gingen ze er met geen mogelijkheid vanaf. Mijn arm werd helemaal rood van het schrobben en door de paarse kleur leek het alsof ik bont en blauw was. Met een oogmake-upreiniger zijn ze echter gewoon gemakkelijk te verwijderen, hoor.

De Maybelline Color Tattoos zijn wat mij betreft echte toppers. In Nederland zijn er nu 6 kleuren verkrijgbaar, maar hopelijk worden dat er snel meer. Gotta catch them all!

Maybelline Color Tattoos zijn verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen als DA, Etos en Kruidvat voor €9,99 per stuk (4 gram). Houdt ook de aanbiedingen goed in de gaten!

Liefs, Laura

19 thoughts on “Maybelline Color Tattoos

  1. Die bruinige kleur vind ik heel mooi. Maar ik heb van die cream oogschaduws bij mij thuis en die gaan allemaal in de lijntjes zitten dus vind het eng om ineens 10 euro uit te geven voor cream oogschaduwss.

  2. Hoe beter is dat! Mijn oogschaduw is altijd weg aan het einde van de dag. Zelfs met mijn naked 2 palette! Misschien moet ik ook een betere oogschaduwbasis kopen.

    1. Dank je! Vooral zo doorgaan, want je doet het hartstikke goed! Je artikelen zijn heel helder en duidelijk. Enne, veel reacties achterlaten op andere blogs zoals je zonet gedaan hebt. Dat werkt ook best goed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.