Birthday Giveaway! WIN See by Chloé EdP t.w.v. €64!

Categoriën Winacties

See By Chloe

YAY! Today is my birthday! Vandaag word ik 24 jaar en dit wil ik natuurlijk ook graag met jullie vieren. Normaal gesproken zijn de temperaturen iets aangenamer op mijn verjaardag en af en toe wil het zonnetje ook nog tevoorschijn komen, maar dit jaar lijkt het een tikkie kouder te worden. Om het voorjaar toch een beetje in huis te halen, verloot ik vandaag mijn favoriete voorjaarsgeur onder jullie: See by Chloé. Wil jij ook kans maken op dit heerlijke parfum? Lees dan verder wat je hiervoor moet doen!

See by Chloé is het jongere ‘zusje’ van Chloé. Het is wel een typische ‘Chloé geur’, je ruikt het poederige, warme en chique goed terug, maar See by Chloé is ook fris, fruitig en speels. Als je nu denkt dat dit een standaard fris voorjaarsgeurtje is, dan heb je het mis. See by Chloé is anders dan alle andere geuren die ik geroken heb, dat maakt hem echt uniek. Het is een sterke geur waardoor hij goed blijft hangen, maar hij is niet zwaar.

Topnoten: bergamot
Harnoten: appelbloesem, jasmijn
Basisnoten: sandelhout, vanille

Ik HOU van deze geur!

See By Chloe

Wat moet je doen om kans te maken op See by Chloé 50 ml eau de parfum t.w.v. €64,00?

Omdat het mijn verjaardag is, hou ik deze winactie lekker simpel. Het enige dat je hoeft te doen is een leuke comment achterlaten waarom jij graag deze geur zou willen winnen. Als je deze winactie liked of deelt op Facebook, Twitter of Bloglovin‘ dan wordt dat natuurlijk ook heel erg gewaardeerd, maar het is niet verplicht. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde veld, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Volgende week kies ik de winnaar.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD.

Liefs, Laura

61 thoughts on “Birthday Giveaway! WIN See by Chloé EdP t.w.v. €64!

 1. Nog van harte.
  Ik zou dit geurtje graag willen winnen omdat ik er zoveel goede verhalen over hoor en hem zelf nog niet geroken heb dus ben wel benieuwd of hij inderdaad echt zo lekker ruikt.

 2. Happy, happy, birthday! I hope all your dreams come true! Ik ben een ontzettende Chloè fan en dit geurtje lijkt me gewoon ontzettend lekker!

 3. Wat een mooie giveaway! Ik zou deze giveaway graag willen winnen omdat ik opzoek ben naar een geur die voor mij ein-de-lijk de lente inluidt. Als de natuur het niet doet, dan moet ik het zelf maar doen:)Fruitige, bloemrijke geuren passen helemaal bij die lente. Een geur die: ‘anders is dan anderen’ ik daarbij perfect. Wie wil er nu niet onderscheidend zijn? En natuurlijk; nog gefeliciteerd met je verjaardag!

 4. Na een roerige periode met opname waar ik zelf uit ben weten te komen vind ik dat het ook wel is tijd is om mijzelf te verwennen !

 5. Gefeliciteerd!
  Het lijkt mij een heerlijk geurtje. Hiermee zou ik graag de zomer verwelkomen en het iedere dag willen dragen. Ook als mama van jonge kindjes is het heerlijk om soms iets helemaal voor jezelf te mogen krijgen. Pure verwennerij, omdat ik dat als mama toch ook soms verdien.

 6. Heerlijk! Ik ben toe aan iets vernieuwends en dit geurtje zou mij een stap in de goede richting geven!

 7. Happy B-day!!!! Super een lekkere geur voor mij!!! Zulke geuren zijn mij altijd te duur om te kopen, gezin kids je kent het wel.
  Dus zou het super zijn dat ik ook eens zo’n supergeur op zou kunnen dragen. XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.