Haarvrij de zomer in!

Categoriën Haar

philips lumea

Advertisement
Het heeft even geduurd, maar de zomer komt er nu toch echt aan. De hoogste tijd om die wintervacht van je benen te halen, want onder korte rokjes, fleurige shorts en zwierige jurkjes horen mooie gladde benen. Nu kun je natuurlijk aan de slag gaan met scheermesjes, maar dan blijf je bezig. Waxen is een andere optie, maar pijnlijk! Gelukkig is er een pijnloze methode waarbij je niet iedere dag met ontharen bezig bent en die je geheel veilig thuis kunt gebruiken: Philips Lumea.

Philips Lumea is een draadloos ontharingssysteem gebaseerd op Intense Pulsed Light (IPL) technologie. Dit is een op licht gebaseerde technologie die voorkomt dat de haartjes teruggroeien.

Het geeft zachte lichtpulsen af op de haarwortel, waardoor deze in een rustfase komen. Haartjes vallen daarna op een natuurlijke wijze uit en vervolgens wordt teruggroeien voorkomen. Dat betekent dus ook geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes meer!

philips lumea

Ik heb de Philips Lumea hier al een tijdje in huis en heb hem een aantal keer geprobeerd. Het is een superfijn pijnloos (!) systeem dat echt werkt. Na ongeveer vijf behandelingen zie je al verschil. Om het gladde resultaat te onderhouden dien je de behandeling met Lumea eens in de zes tot acht weken te herhalen. Ik was hem echter een hele tijd vergeten te gebruiken, waardoor de haartjes weer terugkwamen. Nu ga ik hem er weer bij pakken zodat ik op tijd klaar ben voor de zomer!

Wil jij de Philips Lumea ook testen? Dat kan! Je kunt hem 100 dagen zelf proberen en als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug. Je krijgt trouwens ook nog eens €50 retour op het aankoopbedrag. Ga voor meer informatie de Philips Lumea en de actie, naar www.philips.nl/lumea

ad

Liefs, Laura

6 thoughts on “Haarvrij de zomer in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.