John Frieda Luxurious Volume lijn

Categoriën Haar

John Frieda Luxurious Volume

Als er één ding is dat ik belangrijk vind bij het stylen van mijn haar dan is het wel volume. Waar anderen hun haar het liefst zo glad en stijl mogelijk willen, wil ik juist lekker veel volume. Een grote bos big and poofy hair hoeft nou ook weer niet, maar gewoon natuurlijk volume. Dat is precies wat John Frieda belooft met deze lijn en daarom leken de producten ideaal voor mij. De lijn bestaat al een tijdje, maar recentelijk zijn er een aantal nieuwe producten aan toegevoegd. Ik testte de shampoo, conditioner, blow-out spay en droogshampoo. Enne… ik ben fan!

De hele lijn bestaat uit 7 producten: shampoo, conditioner, blow-out styling spray, blow dry lotion root booster, volume mousse, hairspray en een droogshampoo. De blow dry lotion root booster, volume mousse en hairspray heb ik niet, maar die ga ik ook zeker eens proberen! Alle producten kosten trouwens €9,14 per stuk.

John Frieda Luxurious Volume shampoo en conditioner

Allereerst de shampoo en conditioner. Ze zitten in een tube, wat ik zelf altijd erg fijn vind. Dan hoef je tenminste niet te schudden voordat er ein-de-lijk wat product uitkomt. Overigens zit er in de shampoo wel SLS en in de conditioner zitten siliconen. Dat merk ik ook als ik de producten gebruik. Ik heb maar een klein beetje shampoo nodig voor veel schuim. SLS zorgt bij mij meestal voor zo’n squaky clean gevoel, maar dat is bij deze shampoo (gelukkig) niet het geval. Mijn haar voelt schoon aan, maar niet ‘piepend schoon’. De conditioner maakt mijn haar lekker zacht en niet slap. Maar geven ze volume? Nou, een beetje, maar niet heel veel.

John Frieda Luxurious Volume blow out spray

Als ik de shampoo en conditioner gebruik in combinatie met de blow-out spray (een nieuw product in deze lijn) merk ik wel heel veel verschil. De producten geven op zichzelf niet zo heel veel volume (wel iets), maar in combinatie met elkaar wel. Dit product spray je in handdoekdroog haar en daarna droog je je haar met de föhn. Poof! Volume! Erg fijn spul dit.

John Frieda Luxurious Volume droogshampoo

Ik was mijn haar meestal om de dag. Op de dagen dat ik mijn haar niet was, gebruik ik graag een droogshampoo om meer volume te creëren. Deze van John Frieda werkt prima en zorgt inderdaad voor volume, maar dat doen ze eigenlijk allemaal bij mij. Een fijne droogshampoo, maar niet per sé heel veel beter dan andere.

John Frieda Luxurious Volume resultaat

Hier heb ik de shampoo, conditioner en blow-out spray gebruikt. De foto is aan het einde van de middag genomen en mijn haar zit nog bijna hetzelfde als toen ik het stylde; met lekker veel volume! Ja, ik ben enthousiast over deze Luxurious Volume lijn van John Frieda!

John Frieda Luxurious Volume

De John Frieda Luxurious Volume producten zijn te koop bij de bekende drogisterijen. De producten kosten €9,14 per stuk. TIP: Bij Etos  zijn nu alle John Frieda producten 5 euro!

Liefs, Laura

8 thoughts on “John Frieda Luxurious Volume lijn

  1. Ziet er idd erg goed uit. Vooral dat t zolang ook mooi volumineus blijft is helemaal goed natuurlijk! Misschien moet ik ook maar eens een kijkje gaan nemen bij john frieda, hoe meer volume, hoe beter ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.