DA Limited Edition Design Douchegels

Categoriën Huidverzorging

DA limited edition design douchegels

In de Behind The Scenes van Oktober 2012 liet ik al de Design Handzepen van DA zien, die ik erg fijn vind en die heerlijk ruiken (ook niet geheel onbelangrijk). Nu heeft DA ook douchegels in deze hippe design flacons. Er zijn vier varianten en het zijn limited editions. Ik probeerde Hot Pink en Flaming Red uit. Zijn ze net zo fijn als de handzepen?

DA limited edition design douchegels

De vier varianten zijn Flaming Red, Hot Pink, Purple Rain en Sunny Orange, waarvan ik dus de eerste twee heb. Hot Pink ruikt zoet en bloemig en Flaming Red is iets fruitiger van geur, wat ik persoonlijk lekkerder vind. Daarentegen vind ik die roze kleur van Hot Pink ook wel weer erg leuk! Ze schuimen prima, maar bevatten helaas wel veel Sodium Laureth Sulfate (SLES), wat mijn huid toch een beetje uitdroogt.

DA limited edition design douchegels

Wat ik zo handig vond aan de DA Design Handzepen was de anti-knoei-dop. Dat hebben deze douchegels ook. Onderaan de flacon zit een dop, die haal je eraf en hoef je vervolgens niet meer erop te doen. Je kunt gewoon in de fles knijpen waardoor er product uit komt en de fles terugzetten met de opening naar beneden zonder dat er product uitloopt. Superhandig! Je hoeft niet te schudden tot er product naar beneden komt en geen gedoe met doppen. In de douche werkt het echter wel iets minder praktisch dan bij de handzepen. Als ik mijn handen wil wassen zijn die droog, dan knijp ik in de flacon en breng zeep aan op mijn hand en vervolgens voeg ik water toe. Als ik onder de douche sta, zijn mijn handen al nat waardoor ik minder grip heb. Ik merkte dat de fles soms een beetje uit mijn handen glipte door mijn kleine handen, doordat ze nat waren en doordat de fles een soort kegelvorm heeft. Als de fles een andere vorm had gehad, was dit al een stuk minder geweest denk ik.

Toch blijf ik deze Design Douchegels wel erg leuk vinden, zij het iets minder praktisch dan de handzepen, en de anti-knoei-dop is geweldig!

Wees er snel bij als je ze wil hebben want ze zijn nog maar tot en met 5 mei te koop. Misschien een leuk cadeautje voor moederdag? Enne, als je er twee koopt, krijg je er ook een gratis ‘love bag’ bij. Leuk om deze douchegels in te verpakken en cadeau te doen!

De DA Design Douchegels kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij alle DA filialen. 

Liefs, Laura

8 thoughts on “DA Limited Edition Design Douchegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.