Catrice Hip Trip

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice-Hip-TripDe zomer komt eraan en daarmee ook het festivalseizoen!  Kleurrijke hippiejurkjes, gedurfde rock accessoires en stoere biker boots passen perfect in dit sfeertje. Om je look helemaal af te maken, komt Catrice vanaf half mei t/m eind juni 2013 met de Limited Edition “Hip Trip”. Mooie blauwtinten, helder flamingoroze, groen en subtiele nudekleuren; je vindt het allemaal terug in de Hip Trip collectie van Catrice. Kijk je mee? 

Catrice Hip Trip oogschaduw palette

Eye Shadow Palette (€4,99)

Met deze zes kleuren kun je zowel kleurrijke als subtiele looks maken. Wat jij wil! De oogschaduws hebben zowel matte als shimmery finishes. Verkrijgbaar in C01 Haunting Melody.

Catrice Hip Trip Lip Colour

Sheer Lip Colour (€3,99)

De Sheer Lip Colour heeft transparante geltextuur die zorgt een subtiel resultaat. Voelt licht aan op de lippen en geeft een verzorgde, glossy look. De Sheer Lip Colour is verkrijgbaar in drie kleuren: C01 The Salmon Dance, C02 Wheels on Fire en C03 Nude & Rude.

Catrice Hip Trip Bronzing Powder

Hydrating Bronzing Powder (€4,59)

De Hydrating Bronzing Powder hydrateert de huid en zorgt voor een natuurlijke, zongekuste teint.

Catrice Hip Trip Blush

Satin Blush (€3,99)

De Satin Blush zorgt voor een mooie blos op de wangen. De lichte textuur is gemakkelijk aan te brengen en met de vingertoppen uit te werken totdat het versmelt met de huid. Met de heldere flamingoroze blush breng je een subtiel blosje aan. Als je meerdere laagjes over elkaar gebruikt, wordt de kleur intenser. Verkrijgbaar in C01 Light My Fire.

Catrice Hip Trip nagellak

Ultimate Nail Lacquer (€2,99)

Denim blauw, mintgroen, nude, zalm of flamingo. Ze zouden lang blijven zitten, zodat je je tijdens een (meerdaags) festival geen zorgen hoeft te maken om het afbladderen van je nagellak. Verkrijgbaar in C01 Blue Highway, C02 Green Days, C03 The Salmon Dance, C04 Wheels On Fire en C05 Nude & Rude.

Catrice Hip Trip Pass Port Case

Passport Cover (€4,99)

Handig hoesje om je paspoort en andere belangrijke papieren in op te bergen. En door de felle kleur raakt het niet snel kwijt in je bomvolle tas!

Wat vind jij van deze Hip Trip collectie van Catrice? Persoonlijk ben ik niet echt onder de indruk, misschien omdat ik niet echt een festivalganger ben, maar ik ga wel even kijken voor de blush.

Catrice Hip Trip is vanaf half mei t/m eind juni 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Catrice Hip Trip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.