Paaswinactie: Win een Babor paasei met schoonheidsampullen!

Categoriën Overig

BABOR paasei 2013

Speciaal voor de paasdagen heb ik een leuke winactie voor jullie waarbij je een Babor paasei kunt winnen met 14 schoonheidsampullen t.w.v. €42,50! Lees verder voor meer info en wat je moet doen om kans te maken op deze prijs.

Achter ieder vakje zit een schoonheidsampul met hooggeconcentreerde werkstoffen. Gedurende twee weken maak je iedere dag een vakje open en breng je een ampul aan op je gezicht. Na twee weken is je huid helemaal opgepept en ben je klaar voor het voorjaar!

De 14 best-of schoonheidsampullen op een rijtje:

2 x Hydra Plus Active Fluid: verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.
2 x Algae Plus Active Fluid: de pure golf van fris vocht met de kracht van de zee. Het concentraat met natuurlijke plankton-algen-extracten verzorgt voor lange tijd met vocht.
2 x New Skin Fluid: in water oplosbare ceramiden uit zonnebloempitten, witte lupine en smalle weegbree regenereren de lipidenmatrix.
3 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk. Voor een strakke huid.
3 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd. Organisch silicium verbetert de dwarsverweving en zodoende de structuur van het bindweefsel.
1 x Direct Beauty Fluid: de snelle mooimaker voor een grootse entree. Geeft elke verslapte huid een fris en stralend uiterlijk. Sesamproteïnen en micropigmenten zorgen voor een onmiddellijk verstrakkend effect.
1 x SeaCreation The Serum: De werkstofcombinatie van het Glycocéane GP3 en BABOR thermophilus uit de diepzee bieden samen een uitgebreide anti-aging werking, optimaliseren de huidfuncties, beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren blijvend aanwezige ouderdomsverschijnselen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit paasei van Babor?

Wat doe je met Pasen? Juist, eieren zoeken! Op BeautyAddicts.nl is een paasei verstopt. Zo eentje als die van Babor hierboven, maar dan met de tekst ‘gevonden’ erdoor. Aan jou de taak om dat ei te vinden en de link van de pagina te mailen naar beautyaddicts@live.nl. Over een week trek ik uit alle juiste antwoorden een winnaar. Diegene ontvangt dan bericht via e-mail.

Tip: je hoeft niet ver te zoeken…

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. JE KUNT NIET MEER DEELNEMEN. DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Paaswinactie: Win een Babor paasei met schoonheidsampullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.