Unboxing Beautybox April 2013

Categoriën Overig

Beautybox April 2013

Hij is echt nét binnen: de Beautybox van april. Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik hem gelijk openmaken, maar niet voordat ik snel m’n camera had gepakt en er foto’s van maakte. Ben jij ook zo benieuwd naar de inhoud? Kijk dan snel verder!

Beautybox April 2013

De Beautybox van April heeft als thema ‘Fris & Fruitig’. In de box zitten allemaal producten die er voor zorgen dat je fris en fruitig voor de dag komt. Ook zit er nog een extraatje in ter ere van de troonswisseling aanstaande dinsdag.

Beautybox April 2013

Deze Burt’s Bees lippenbalsem heb ik al, maar ik vind het niet erg om er nog één te hebben. Burt’s Bees lippenbalsems zijn gemaakt van bijenwas en 100% natuurlijk. Vitaminen en essentiële vetzuren zorgen voor lekker zachte en verzorgde lippen.

Beautybox April 2013

CB12 kende ik ook al. Dit mondwater zou 12 uur lang voor een frisse adem zorgen. Ik vind het een prima mondwater, maar niet per sé heel veel beter dan anderen.

Beautybox April 2013

Lekker! Een Fruit Smoothie kleimasker van Montagne Jeunesse! Die moest natuurlijk gelijk getest worden. Het masker zou de poriën diep reinigen. Ik vind het altijd zo’n lekker gevoel om een kleimasker als hij hard geworden is te laten ‘kraken’! Na afspoelen merk ik dat mijn huid schoon en zacht aanvoelt. Verwijde poriën heb ik sowieso niet echt, dus ik merk niet dat deze kleiner geworden zijn. Wel voelt mijn huid een beetje trekkerig aan, dus een verzorgende crème erna aanbrengen, was geen overbodige luxe.

Beautybox April 2013

Het merk Grace Cole ken ik ook wel. Mijn broertje heeft eens een pakket van dit merk aan mijn moeder cadeau gedaan voor Moederdag. Dezelfde geurlijn als deze trouwens, Watermelon & Pink Grapefruit. Deze douchegel ruikt heerlijk naar eh, ja watermeloen en grapefruit, dus!

Beautybox April 2013

Ter ere van de troonswisseling op 30 april, zat er ook nog een mini nagellakje in van Herôme. Jammer van de dekking (ik draag hier twee laagjes) maar je kunt hem ook over een andere lak heen aanbrengen.

Eigenlijk kende ik alle producten uit deze Beautybox al, maar wat wil je ook met zo’n beauty addict? ;) Wat vind jij van de Beautybox van april? Kende jij ook al veel van deze producten of niet?

Liefs, Laura

6 thoughts on “Unboxing Beautybox April 2013

  1. Ik had ipv het masker 2 bruisballen voorin bad. Ben wel tevreden met de inhoud. Ook al is de waarde deze maand niet zo hoog zijn het wel allemaal bruikbare producten.

  2. Leuke foto’s.
    Had ook de bruisballen ipv het masker.
    En mijn oranje lakje was niet echt oranje …
    Ja bruikbare producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.