Behind The Scenes: Maart 2013

Categoriën Personal

Beauty Brands United SS2013 Picknick Edition

Iets later dan normaal, maar hier is ‘ie dan eindelijk: de Behind The Scenes van maart 2013. Maart was een drukke, maar leuke maand voor mij. Ik bezocht weer een aantal persevents, ging naar de voorstelling van Youp van ‘t Hek, was jarig en sloot de maand af met twee gezellige paasdagen. Door al deze gezelligheid ben ik vaak vergeten om foto’s te maken (sorry!), maar toch heb ik er weer een aantal op een rijtje gezet. Kijken jullie mee?

Kruidvat Feel At Home Event

Van het Kruidvat Feel At Home Event hebben jullie hier al een verslag kunnen lezen. Voor mij was de aankondiging van de kwasten en kwastenreiniger wel het meest interessante nieuws van het event! Ik ben ze momenteel uitgebreid aan het testen, dus binnenkort meer hierover.

Kruidvat Feel At Home Event

Food bij het Kruidvat event.

Behind The Scenes Maart 2013

Daarna ging ik gelijk door naar de lancering van een nieuwe parfumlijn: Xerjoff (spreek uit: Serdzjof) – Join The Club. Hier moesten we 10 verschillende geuren koppelen aan ‘clubs’. Moeilijk! Uiteindelijk had ik er maar 2 aan de juiste ‘clubs’  gekoppeld, maar daarmee behoorde ik wel tot de besten, haha! Binnenkort lees je meer op Beauty Addicts over deze nieuwe geurlijn.

Behind The Scenes Maart 2013

Dames met vogelkooien op hun hoofd (de nieuwste trend ;)) brachten drankjes rond.

Behind The Scenes Maart 2013 (3)

Bij de Rosada Outlet in Roosendaal kocht ik drie Riverdale geurkaarsen in mooie glazen potten voor maar 10 euro (voor drie!) :)

Behind The Scenes Maart 2013

In juni vorig jaar hadden mijn broertje en ik kaartjes voor Youp van ‘t Hek cadeau gedaan aan mijn ouders omdat ze 25 jaar getrouwd zijn. Nu pas was de voorstelling in het Chassé Theater in Breda. We hebben genoten met z’n vieren!

Behind The Scenes Maart 2013

Volgens het persbericht wordt Scavi & Ray – Hugo hét zomerdrankje van 2013. Ze noemen het zelf  ‘de mediteraanse tegenhanger van de mojito’. Er zit o.a. prosecco in. Ik heb het nog niet geproefd, daar wacht ik nog even mee totdat het een beetje meer op zomer begint te lijken…

Beauty Brands United SS2013 Picknick Edition

Ook bracht ik deze maand een bezoekje aan Beauty Brands United, een groot persevent waar veel stands staan van verschillende merken. Daar werden o.a. deze nieuwe Pupa Bubbles voor het voorjaar gepresenteerd. Het hele verslag kun je hier lezen.

Behind The Scenes Maart 2013

Prijzencircus bij Sephora! Wie van jullie heeft er nog iets gescoord?

Behind The Scenes Maart 2013

Mijn vriend Rob ging een weekje op wintersport met vrienden. Ik ging niet mee, want dat is niets voor mij. Althans, dat denk ik. Ik heb het nog nooit gedaan, haha. Toen hij terugkwam kreeg ik van hem dit schattige poppetje!

Behind The Scenes Maart 2013

Van Braun kreeg ik een pakketje met daarin de Silk-épil 7. Ik haat dit soort epileerapparaten, maar zal er toch aan moeten geloven. Alles voor de site, hè…

Behind The Scenes Maart 2013

Bij het perspakket van The Body Shop zat de cd van Leona Lewis, omdat zij de nieuwe brand activist van dit merk is. Leuk!

Behind The Scenes Maart 2013

Bij de kapper @ L’Artiste Breda :) Het was weer hard nodig…

Behind The Scenes Maart 2013

Op 27 maart werd de Jumbo Food Markt geopend in Breda. De grootste supermarkt van Nederland! Ik ging een paar dagen later, om drukte te vermijden, maar het was als nog megadruk. En de supermarkt is inderdaad Amerikaans groot! In het winkelcentrum zit o.a. ook een Xenos en Action. Die winkels hadden we allebei al in Breda, maar deze zijn ook megagroot!

Behind The Scenes Maart 2013

Ik nam een MatiskIN_3.0 drankje, wat de huid verbetert van binnenuit. De ampullen bevatten o.a. hyaluronzuur, granaatappelsap en anti-oxidanten. Het zou de huid zachter, egaler en strakker maken. Het is eigenlijk een 14-daagse kuur, maar ik had helaas maar één drankje. Het smaakt in ieder geval best oké!

Behind The Scenes Maart 2013

Van Rob kreeg ik een weekendje Londen voor mijn verjaardag! <3 Eigenlijk zouden we vorig jaar al gaan, maar dat kwam er niet van omdat we een huis kochten en er van alles geregeld moest worden. Dit jaar gaan we écht, er is al geboekt! Ik wil al zo lang naar Londen (ben er nog nooit geweest) en nu ga ik dan eindelijk!

Behind The Scenes Maart 2013

Voor het paasontbijt maakte ik mini-cinnamon-rolls-achtige-dingen. Het recept vind je hier.

April staat ook al weer vol gepland met leuke dingen. Rob is jarig, we vieren samen ons feest voor vrienden en we gaan naar Londen! WOOHOO!

Liefs, Laura

14 thoughts on “Behind The Scenes: Maart 2013

  1. Leuke foto’s! wat schattig dat je vriend dat poppetje voor je mee heeft genomen en superieur dat jullie naar Londen gaan ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.