I’m going to London… and need tips!

Categoriën Personal

london

Zoals ik in de Behind The Scenes al vertelde, ga ik deze maand een paar daagjes naar Londen met mijn vriend Rob. Dit was zijn cadeau voor mijn verjaardag, hoe gaaf?! Wanneer we precies gaan, kan ik uit veiligheidsredenen niet zeggen, maar als ik weer terug ben, komt er uiteraard een uitgebreid verslag van op de site. Nu zijn we allebei nog nooit naar Londen geweest, dus we kunnen wel wat tips gebruiken! Ik weet dat vele van jullie al wél eens naar deze mooie stad geweest zijn, dus kom maar op met die tips! Of misschien heb je van anderen leuke verhalen gehoord? Alles is welkom!

Laat alle leuke bezienswaardigheden, tips en handige info over Londen achter in een reactie op dit artikel. Thanks! <3

Liefs, Laura

19 thoughts on “I’m going to London… and need tips!

 1. Zo leuk!!! Ik ben er maar een keer geweest maar moet echt asap terug. Het is te leuk daar, alleen al om te shoppen ;) Oxfordstreet, London Eye (vlakbij Big Ben) – dat soort dingen moet je sowieso zien :)

 2. Wat een gaaf cadeau! Ik ben er nog nooit geweest dus heb helaas ook geen tips voor je! Wel wil ik je heel veel plezier wensen! We krijgen vast wel een verslag/een aantal foto`s te zien als je terug bent toch?
  Liefs

 3. Londen is geweldig! Daar ga je nog vaak naar terug willen. Qua bezienswaardigheden kun je natuurlijk van alles online vinden. Ik weet een heel leuk adresje waar je de meest goddelijke cupcakes/brownies/muffins/taarten kunt eten! Dit moet je geproefd hebben, echt overheerlijk. Ga er iedere keer dat ik in Londen ben weer heen. Hummingbird Bakery heet het en zit vlakbij metro station South Kensington (vlakbij National History museum). Ze hebben ook een bakery in Notting Hill, maar daar moet je toevallig maar langslopen want daar zit niet echt een metro in de buurt. En schijnbaar ook vlakbij Oxford Circus, maar weet niet precies waar die zit.

  Om je alvast lekker te maken:
  http://hummingbirdbakery.com/

 4. London is geweldig! Ik probeer er ieder jaar naartoe te gaan. Mijn tips:
  – Ga wandelen. Natuurlijk moet je een metro kaart kopen door de dagen dat je er bent zodat je snel naar alle hoogtepunten kunt (London eye, big ben, Buckingham palace, westminster abbey, Tower bridge, trafalger square, hyde park enz), maar als je gaat wandelen door London, zie en proef je het echte London. Wij zijn lang de thames gaan wandelen en zijn in echte londense wijken terecht gekomen. Zo leuk en gezellig! Heel anders dan het toeristische London. Nou hadden wij hier de tijd voor omdat we bijna ieder jaar naar London gaan dat scheelt wel.
  – ga savonds in de London eye. Super mooi uitzicht over London. Koop je kaartjes wel thuis op internet om lange rijen te voorkomen. Ook ben je dan gegarandeerd van een plaatsje.
  – Ga lunchen in een van de vele parken. Erg gezellig en er is altijd wat te doen.
  – Eten in China Town. Een beleving op zich.
  – als je wilt winkelen tref er minstens een middag voor uit, alleen al voor Oxford street.
  – bedenk vooraf wat je allemaal wilt doen en plan de dingen die dicht bij elkaar liggen op dezelfde dag. Zo verlies je zo min mogelijk tijd aan reizen.
  – Buiten London ligt een je grote shopping mall als je echt wilt winkelen.

  En zo is er nog veeeeeeeel meer! Haha
  Maar dit zijn wel een paar (voor mij) vela fringe punten.

  Heel veel plezier in ieder geval!!!

 5. Winkelen inderdaad Oxford Street, maar Covent Garden vond ik ook erg leuk. Bezienswaardigheden, Tower of London, Hampton Court Palace (iets buiten Londen), HMS Belfast, je kunt de Tower Bridge in, War Cabinets. London Eye vond ik persoonlijk veel te duur.

  Je kunt een London Pass nemen, daarmee kun je reizen en bij veel bezienswaardigheden hoef je niet te betalen.

 6. leuk! Wij gaan in mei ook, we gaan naar de harry potter set, london eye en andere bezienswaardigheden, de pass die hierboven genoemd word is zeker aan te raden als je meerdere bezienswaardigheden wilt bekijken, uiteraard een dagje shoppen is altijd leuk en wij gaan eten bij het Hard Rock Cafe, lekker en betaalbaar eten:) Heel veel plezier met je vriend in Londen

  1. Oeh, ik wil ook nog heel graag naar de Harry Potter set, maar vrees dat we daar geen tijd meer voor hebben. Volgende keer dan maar ;)

   Jij ook heel veel plezier!

 7. Camden town is echt een hele leuke buurt om heen te gaan, daar zit de Camden lock market met allemaal kleding, sieraden enz..

 8. Camden Town en Oxford Street voor shopping.

  Om te bezichtigen kan ik St Pauls Cathedral, Westminster Abbey, natural history museum, vitoria & albert museum en science museum aanraden (check van tevoren tijdelijke exposities op de websites van de musea en reserveer eventueel kaartjes, kan de moeite waard zijn! ik weet niet of in vic&al de hollywood costume expositie staat maar die leek mij zelf heel leuk! had in de winter echter niet op tijd gereserveerd dus kon er niet in).

  Voor eten kun je terecht bij Strada (zit vlakbij St Paul’s Cathedral) of Pizza Express (die in Southwark met uitzicht op Thames en St Paul’s Cathedral is echt fantastisch ‘s avonds).

  Verder is Borough Market erg leuk, vlakbij Southwark Cathedral. Favoriet van Jamie Oliver en ook van mij. Je kunt daar zoveel proeven dat je een hele lunch bij elkaar kun scharrelen. Ook zit 1 straatje verderop een winkeltje met lekkere cupcakes en macarons.

  Ik hoop dat ik je hiermee heb geholpen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.