Benefit Fine One One

Categoriën Testjes

Benefit Fine One One

Sinds kort ligt de Fine One One blush stick in de schappen van Benefit. Deze stick heeft drie kleuren: een highlighter, een blush en een oranje kleur om een beetje mee te contouren. Het concept leek me superhandig! Je bent immers met slechts één beweging klaar en alles zit op z’n plek. Ik onderwierp de Benefit Fine One One aan de test.

Benefit Fine One One

Benefit Fine One One

De verpakking van Fine One One is roségoud en ziet er weer super uit. Ik ben eigenlijk niet anders gewend van Benefit.

Benefit Fine One One

Als je de dop eraf haalt zie je de drie kleuren: een roze champagne kleur als highlighter, een watermeloen kleurtje als blush en een koraaloranje kleurtje om mee te contouren. Door aan het wieltje te draaien komt de stick omhoog en zo kun je hem ook weer terugdraaien.

Benefit Fine One One swatch

De kleuren zien er in ieder geval mooi en goed gepigmenteerd uit. De ene kleur is wat breder dan de andere om de juiste verhouding aan te houden. Nu kan ik me best voorstellen dat dit niet voor iedereen even goed werkt. We zijn immers allemaal anders en zo ook onze gezichtsvormen. De één heeft een wat bredere wang dan de ander…

Benefit Fine One One swatch (2)

Tijd om hem op mijn wang te testen. Ik zette een streep vanaf mijn wang richting mijn slapen, zoals wordt geadviseerd door Benefit. Vervolgens blendde ik de kleuren zachtjes met mijn vingertoppen. Best lastig, want als je het te veel vervaagd zie je haast niets meer van de blush. Ook wil ik liever niet dat alle kleuren in elkaar overlopen, maar dit is haast onvermijdelijk. Jammer, want dat maakt het niet echt een 3-in-1 concept meer. Je zou de kleuren wel voorzichtig individueel kunnen blenden met een klein kwastje, maar echt gemakkelijk is dat ook weer niet. Dan kun je haast net zo goed zelf drie producten één voor één aanbrengen.

Benefit Fine One One full face

Het resultaat is een mooie blush. Toch is het niet wat ik ervan verwacht had. Ik had liever nog verschil gezien tussen de drie kleuren (zonder dat het strepen zijn, natuurlijk). Nu is het meer één kleur blush. Bovendien blijft hij ook niet fantastisch lang zitten. Overigens kun je dit product volgens Benefit ook op je lippen gebruiken, maar dat zou ik persoonlijk niet aanraden. Het voelt zó droog aan en echt gemakkelijk aanbrengen is het ook niet.

Wil je €32,00 uitgeven aan een mooie blush? Dan is de Benefit Fine One One misschien wel iets voor jou. Maar een highlighter, blush, contourkleur en lipproduct in één, dat is de Fine One One in mijn ogen niet.

Benefit Fine One One is verkrijgbaar bij Douglas voor €32,00.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Benefit Fine One One

  1. Ik vind hem mooi uitzien maar het resultaat vind niet helemaal top maar zeker een mooi product en ook wel handig voor als je niet veel wilt meenemen, scheelt toch producten in je tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.