Cynthia Beauty

Categoriën Chickmedia

Cynthia Beauty

De echte beauty addicts hebben hem ongetwijfeld al voorbij zien komen: het beautyboek van collegablogger Cynthia Schultz. Cynthia is één van de eerste Nederlandse beautybloggers en heeft inmiddels van haar blog haar fulltime baan kunnen maken. Daarnaast heeft ze ook nog een eigen webshop en nu dus haar eerste eigen boek. Een bezig bijtje, die Cynthia, maar wel eentje waarvan al haar dromen uit lijken te komen. Ik was uitgenodigd voor de lancering van het boek maar kon er helaas niet bij zijn. Natuurlijk heb ik het boek wél in huis!  Lees verder voor meer info over het boek ‘Beauty’ en wat ik ervan vind.

Cynthia Beauty

Dat Cynthia’s blog succesvol is, moge duidelijk zijn. Misslipgloss.nl trekt dagelijks tussen de 30.000 en 50.000 bezoekers! Dat haal ik met Beauty Addicts maandelijks nog niet eens… Het boek ‘Beauty’ is een verlengstuk van Misslipgloss.nl. Dat zie je goed aan haar schrijfstijl, de vormgeving en de persoonlijke touch.

Cynthia Beauty

Cynthia Beauty

Die persoonlijke touch zie je al gelijk terug in het begin van het boek. ‘Beauty’ begint en eindigt met Instagram foto’s van Cynthia en een handgeschreven stukje aan de lezer. Leuk!

Cynthia Beauty

In haar boek vertelt Cynthia hoe zij haar blog is opgestart en waar haar passie voor beauty vandaan komt, maar het grootste deel gaat over beauty tips & tricks.

Cynthia Beauty

Cynthia Beauty

Het gedeelte over hoe ze haar blog is gestart, vind ik persoonlijk het leukste. Misschien omdat ik vrijwel alle tips & tricks die Cynthia geeft over make-up en huidverzorging  al kende. Van het eerste gedeelte kan ik als beautyblogger veel leren. Ook herken ik veel situaties die ze beschrijft en ik heb menigmaal met een glimlach op mijn gezicht zitten lezen.

Cynthia Beauty

Toch staan er in het boek ook trucjes die ik zelfs niet kende. Toch nog wat geleerd! Cynthia legt stap voor stap uit welke producten je waarvoor gebruikt, hoe je ze gebruikt en geeft tips hoe je er op je mooist uit kunt zien.

Cynthia Beauty

Mooie opmaak!

Cynthia Beauty

Duidelijke uitleg, zoals we dat van Cynthia gewend zijn op haar blog.

‘Beauty’ is voor de beginnende beauty addict een absolute musthave. Ook als je al veel over beauty weet, kan ik je dit boek aanraden. Het is gewoon hartstikke leuk om over beauty te lezen! Hoewel ik vrijwel alles al wist, heb ik het toch met veel plezier gelezen. Daarnaast staan er ongetwijfeld tips in die je nog niet kende en is het leuk om te lezen hoe Cynthia zo’n succesvolle blogger is geworden. Ze heeft er keihard voor gewerkt, net als voor dit boek, en daar mag ze heel erg trots op zijn met haar (bijna) 23 jaar!

Ik hoop op een ‘deel 2’ met nog meer over Miss Lipgloss achter de schermen.

Titel: Beauty
Auteur: Cynthia Schultz
Aantal pagina’s: 256
ISBN: 9789461561169

‘Beauty’ is te koop bij de boekhandel en in de Miss Lipgloss Shop, voor €14,95. Het e-book kost €6,99.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Cynthia Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.