New in: iPhone 5!

Categoriën Gadgets

iPhone 5

Eindelijk heb ik hem: mijn iPhone 5! En wat ben ik er blij mee! Zo blij, dat ik hem ook graag even aan jullie laat zien.

iPhone 5

Mijn vorige telefoon was een Nokia Lumia 710 met Windows Phone 7 als besturingssysteem. Een prima telefoon hoor, en Windows Phones zag je – zeker een jaar geleden – nog niet zo vaak dus hij viel lekker op. Maar ik vond het wel erg jammer dat veel apps pas laat beschikbaar waren voor Windows Phone.

Al vanaf dat de eerste iPhone uitkwam, wilde ik er één. Het enige dat me tegenhield was de prijs, want iPhones – los of met een abonnement – zijn nou eenmaal niet goedkoop. Totdat mijn abonnement afliep en ik een mooie aanbieding zag voor deze iPhone 5.

iPhone 5

Voor degenen die er benieuwd naar zijn: ik heb een 2-jarig T-Mobile Flex Bedrijfsbundel afgesloten via GSMweb.nl. Ik betaal €32,50 (excl. BTW) per maand voor 200 min/sms en onbeperkt internet. Ik moest nog €29 (excl. BTW) bijbetalen voor de telefoon. Let op, dit is een zakelijk abonnement en kun je alleen afsluiten als bedrijf (Beauty Addicts is mijn bedrijf).

iPhone 5 bumper

iPhone 5

Ik koos voor een witte, want dat vind ik het mooist. Van iHoesjes heb ik een bumper voor de iPhone 5 gehad. Deze bumper zit, in tegenstelling tot een hoesje, alleen om de rand van je telefoon. De rubberen randen beschermen je telefoon aan de voor- en achterkant zodat de kans een stuk kleiner is dat er een barst in je telefoon zit als je hem per ongeluk laat vallen. Of hij goed werkt? Jazeker! Ik heb hem al een keer laten vallen (en dat terwijl ik zélden mijn telefoon laat vallen!) en hij ziet er nog perfect uit. Wat was (ben!) ik blij dat ik die bumper erom heb zitten!

iPhone 5

iPhone 5

Natuurlijk heb ik ook gelijk wat apps geïnstalleerd, waaronder apps voor social media als Facebook, Twitter, Youtube en Instagram (jeej, ik kan weer instagrammen! Volgen jullie @beautyaddicts al?). Verder heb ik Whatsapp, Shazam, iDashboard (= Google Analytics voor statistieken van Beautyaddicts), Folders, Vine, Zoek mijn iPhone, Zaklamp, ING en 9GAG, Candy Crush en Test For Friends.

Daar kunnen nog heel veel apps bij, dus mochten jullie nog tips of aanraders hebben, laat het dan vooral even weten! Ik ben ik ieder geval superblij met mijn iPhone en we zijn nu al onafscheidelijk ;).

Liefs, Laura

16 thoughts on “New in: iPhone 5!

  1. Echt een super mooi ding, ik wil er ook graag een alleen inderdaad is hij erg duur en boven mijn budget. Veel plezier ervan. Ik blijf nog even door sparen. haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.