Nashi Phyto Repair behandeling

Categoriën Haar

Nashi Phyto Repair

Ongeveer twee weken geleden,vlak voor mijn vakantie naar Mallorca, onderging ik een haarreparatiebehandeling bij mijn kapper By Jeffrey in Breda. Niet dat mijn haar nou in zo’n onwijs slechte conditie was, maar het was iets nieuws en zoals jullie weten ben ik daar altijd wel voor in. De behandeling heet Phyto Repair en wordt gedaan met producten van Nashi. Een voor mij onbekend merk maar daar zou dus gauw verandering in komen. De producten van Nashi voor deze behandeling bevatten geen SLS/SLES, parabenen en siliconen dus daar was ik al heel erg blij mee. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder voor meer info en voor- en nafoto’s.

Nashi Phyto Repair  is een behandeling op basis van collageen en actieve plantaardige stamcellen. Voor het beste resultaat moet je om de 4 tot 6 weken zo’n behandeling ondergaan, maar ook na slechts 1 keer merk je al verschil.

Haarbeschadiging kan zowel door interne als exteren factoren ontstaan. Voorbeelden van externe factoren zijn het overmatig toepassen van chemische behandelingen, excessief gebruik van een haardroger en/of stijltang, langdurige blootstelling aan elementen zonder bescherming en corrosie veroorzaakt door zout en chloor. Deze extere factoren worden aangepakt door het collageen in deze behandeling. Schade door interne factoren zoals leeftijd, stress, ziekte en/of een dieet wordt behandeld door de stamcellen in de Phyto Repair.

Nashi Phyto Repair

De Phyto Repair behandeling bestaat uit drie fases. Allereerst wordt je haar twee keer gewassen met de speciale shampoo. Deze reinigt het haar grondig (heel grondig!) en verwijdert alle vuilrestanten uit het haar. De haarschubben gaan open staan zodat ze ontvankelijk zijn voor de volgende stap. Ik kon echt zien dat mijn haarschubben openstonden want mijn haar leek bovenop wel een bosje stro. Dat haar was dus flink beschadigd door allerlei producten die ik gebruik(te) en/of andere interne of externe factoren.

Vervolgens wordt de Reconstruction Gel aangebracht op het haar. Deze gel bevat dus die collageen en stamcellen. Aanbrengen ging eigenlijk op dezelfde manier als wanneer je je haar laat verven; pluk voor pluk met een kwast. Daarna werd ik onder een warmtebron gezet en na 15 minuten kon de gel uitgespoeld worden.

Als laatste wordt er een Beauty Milk aangebracht. Dit herstelt het natuurlijke vochtgehalte, elasticiteit en uitstraling. Deze wordt ook weer uitgespoeld en daarna werd mijn haar gestyled. Voor het stylen bracht Jeffrey ook nog een beetje pure arganolie van Nashi aan op mijn haar.

Nashi Phyto Repair

Nu kan ik natuurlijk een foto laten zien van vlak voor de behandeling en eentje van direct daarna, maar dat vind ik een beetje misleidend. Ja, mijn haar voelde geweldig zacht aan, zag er gezond uit en glansde prachtig (en dat zonder siliconen), maar Jeffrey kan mijn haar altijd geweldig mooi in model brengen met een fohn en ronde borstel en dat zorgt o.a. voor die mooie glans. Zo zie je dus niet écht de werking van de producten. Daarom heb ik een paar dagen gewacht met het maken van de nafoto. Ik heb mijn haar die dagen daarna gewassen met de shampoo en conditioner van Nashi om het goed te onderhouden. Let wel, ik ben in die tussentijd op vakantie geweest en mijn haar heeft flink wat te voortduren gehad. Ik was benieuwd of het resultaat van de behandeling na een week vol zon en chloor van het zwembad nog steeds zichtbaar zou zijn. Zie hieronder de voor- en nafoto’s.

Nashi Phyto Repair voor na

Beide foto’s met flits

Ik zie echt duidelijk verschil! Mijn haar is minder dof en droog en heeft de natuurlijke glans teruggekregen. Mijn haar voelt na deze extreme omstandigheden nog steeds zacht en gezond aan en heeft zijn glans ook behouden, zij het iets minder dan direct na de behandeling. Ik ben in ieder geval erg tevreden en vind het zeker voor herhaling vatbaar als mijn haar er weer aan toe is.

Prijzen voor de Nashi Phyto Repair behandeling verschillen natuurlijk per kapper. Bij By Jeffrey ligt het tussen de 20 en 30 euro, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Nashi Phyto Repair behandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.