LUSH Huidverzorgingssessie

Categoriën Huidverzorging

LUSH Huidverzorgingssessie

Vorige week vrijdag had ik een huidverzorgingssessie bij LUSH Rotterdam. Ik vind het nog altijd erg jammer dat er geen LUSH in Breda zit en hoop stiekem dat die er ooit nog komt. Tot die tijd kan ik gelukkig terecht in Rotterdam of Den Bosch, die filialen zijn voor mij het dichtstbij, of in de webshop natuurlijk. Via de speciale Facebook App gaf ik me op voor een huidverzorgingssessie bij LUSH Rotterdam en een dag later werd ik gebeld voor het maken van een afspraak. Afgelopen vrijdag was het zo ver en na wat stress voor het zoeken van een parkeerplek (er bleek een grote parkeergarage vlakbij te zitten, wist ik niet) was het tijd om te ontspannen.

LUSH Huidverzorgingssessie

Laat ik voorop stellen dat een huidverzorgingssessie bij LUSH niet te vergelijken is met een schoonheidsbehandeling. In een schoonheidssalon lig je op een speciale behandelstoel in een aparte kamer, hier zat ik op een gewoon stoeltje in de winkel naast de kassa. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen zich er even prettig bij voelt om en plein publique allerlei producten op het gezicht te smeren, maar ikzelf had er geen probleem mee. Ook worden er bij een schoonheidsbehandeling speciale technieken gebruikt die de schoonheidsspecialiste tijden haar opleiding geleerd heeft. De sessie bij LUSH wordt uitgevoerd door een ‘gewone’ medewerker, die niet altijd zo’n opleiding gevolgd heeft. Het doel van de huidverzorgingssessie bij LUSH is om je kennis te laten maken met de producten die geschikt zijn voor jouw huid. Het doel bij een schoonheidsbehandeling is vaak huidverbetering.

Bij binnenkomst kreeg ik een glaasje water en liep ik samen met de medewerkster de winkel door, op zoek naar producten die bij mijn gezichtshuid passen. Al snel lag mijn mandje vol met de 9 to 5 cleanser, Breath of Fresh Air toner, Dream Steam Tab, Full Of Grace serum, Oatifix masker en de Imperialis moisturizer. Aan de slag!

LUSH Huidverzorgingssessie

Allereerst verwijderde ik mijn make-up met de 9 to 5 cleanser (erg fijn!) en de Breath of Fresh Air toner. Daarna was het tijd om te stomen. De Dream Steam Tab werd in een kom heet water gegooid en hier moest ik ongeveer 10 minuten boven gaan hangen met een handdoek over mijn hoofd om de poriën te openen. Dream Steam bevat kalmerende ingrediënten voor een geïrriteerde, gevoelige huid, zoals kamille, lavendel en rozen.

LUSH Huidverzorgingssessie

Daarna werd mijn gezicht gemasseerd met de Full Of Grace serum bar. Deze bar bevat amandelolie, murumuru- en cupuacu boters, die de huid intensief voeden. Rozenolie kalmeert de gevoelige huid. Er zitten ook Portobello champignons in, omdat die anti-oxidanten bevatten. Kalaminepoeder verzacht huidirritaties en heeft een verkoelende werking. Daarnaast zitten er kalmerende essentiële oliën van blauwe kamille en tagetes in.

LUSH Huidverzorgingssessie

Vervolgens werd het Oatifix masker bij me aangebracht. Hier was ik ontzettend benieuwd naar, want ik had er al veel goed over gehoord. En inderdaad, wat een heerlijk masker is dit! Het zit barstensvol fantastische ingrediënten zoals kalmerende havermout, licht scrubbende stukjes amandel, verzachtende en voedende banaan en illipe boter, dat roodheid vermindert. Het ziet er niet zo smakelijk uit maar het ruikt zo lekker dat je het eigenlijk op zou willen eten.

LUSH Huidverzorgingssessie

Tenslotte werd er nog een moisturizer aangebracht: Imperialis. Imperialis is er speciaal voor de gemengde huid.

LUSH Huidverzorgingssessie

En toen was het al weer klaar! Nog even een blije foto met het superaardige Italiaanse meisje dat de behandeling bij mij uitgevoerd had en waar ik natuurlijk weer de naam van vergeten ben…

LUSH Huidverzorgingssessie

En nog even wat foto’tjes van het prachtige LUSH filiaal in Rotterdam.

LUSH Huidverzorgingssessie

Check die HUGE Honey I Washed The Kids zeep! :O

LUSH Huidverzorgingssessie

Cadeautjesss!

LUSH Huidverzorgingssessie

LUSH Huidverzorgingssessie

Verse maskertjes

LUSH Huidverzorgingssessie

Emotional Brilliance producten

LUSH Huidverzorgingssessie

Vaste shampoo’s

Ik vond het erg leuk om zo kennis te maken met de producten van LUSH die bij mijn huid passen. Vooral de 9 to 5 cleanser en het Oatifix masker vond ik heerlijk!

Volgens mij kun je je nu niet meer opgeven voor een gratis huidverzorgingssessie bij LUSH via de Facebook app (misschien wel als je direct naar een filiaal belt) maar je kunt je wel opgeven voor een gratis workshop handmassage via de app. Oh, en LUSH in Rotterdam heeft trouwens ook een eigen Facebookpagina.

Liefs, Laura

13 thoughts on “LUSH Huidverzorgingssessie

  1. Wat een prachtige foto’s! Zo’n sessie lijkt mij echt heerlijk, maar ik ben inderdaad één van die mensen die het niet zo fijn zou vinden om daar zo ‘open en bloot’ te zitten, haha. Je hebt trouwens een prachtig gezicht, ook zonder make-up!

  2. O lijkt mij echt heerlijk. Ik woon in Rotterdam en kom regelmatig de Lush in lopen. Die geuren alleen al, heeerlijk!

    Ik ga eens kijken of ik ook een keer zo’n behandeling krijg :D

  3. Ondanks dat je dan niet zo “relaxt” zit als bij de schoonheidsspecialiste moet ik zeggen dat dit er toch best fijn uit ziet! Jezelf lekker laten verwennen met fijne cremetjes enzo is altijd goed, haha.

    1. Hoi Sofie,

      Dit was een tijdelijke actie van LUSH (uit 2013 alweer…) en hier kun je nu helaas geen gebruik meer van maken. Wat je wel kunt doen is de Facebookpagina van jouw favoriete LUSH filiaal in de gaten houden. Daar worden vaak soortgelijke evenementen aangekondigd waar je je voor aan kunt melden en die zijn gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.