Philips VisaPure

Categoriën Huidverzorging

Philips visapure
Je gezicht reinigen kan op verschillende manieren. Hoe reinig jij je gezicht? Gebruik je een olie, milk of gel? En breng je het aan met een wattenschijfje of gewoon met je handen? Ook altijd lekker makkelijk: reinigingsdoekjes. Zelf gebruik ik die alleen als ik een nachtje niet thuis slaap, want echt goed reinigen ze niet en vaak bevatten ze uidrogende alcohol. Philips heeft een apparaat, de VisaPure, waarmee je je huid grondig reinigt in slechts 1 minuut! Het reinigt je gezicht zelfs 10 x effectiever dan met de hand!* Dat klinkt mij als muziek in de oren! Jouw ook? Lees dan verder voor meer info over de Philips VisaPure.

Philips visapure

De Philips VisaPure reinigt je gezicht en verwijdert tegelijkertijd dode huidcellen waardoor verzorgingsproducten, zoals dagcrème, beter worden opgenomen door de huid.

VisaPure is het enige product op de markt met een unieke ‘double motion’- technologie. De verticale trilbeweging haalt vuil en make-upresten naar het huidoppervlak, door de draaibeweging wordt het vuil vervolgens weggeveegd.

Naast reinigen en peelen, verfijnt de VisaPure ook de poriën, stimuleert het de bloeddoorstroming en geeft je gezicht en hals een heerlijke micromassage.

Ik hoor jullie denken: “Ja Laura, klinkt leuk allemaal, maar dat ding moet je zeker iedere dag opladen?” Nee hoor, de VisaPure kun je tot 2 weken 2 keer per dag gebruiken voordat je hem moet opladen in het bijgeleverde laadstation.

Philips visapure

En hoe werkt dat dan precies?

Allereerst breng je je favoriete gezichtsreiniger (melk, gel of olie, wat jij wil) aan op je gezicht. Daarna zet je de VisaPure tegen de huid en kies je een van de twee snelheden (zacht of intensief). Om de 20 seconden is er een korte pauze, wat wil zeggen dat het tijd is om de VisaPure naar een andere huidzone te brengen. Je begint bijvoorbeeld op je rechterwang, gaat vervolgens naar je voorhoofd en reinigt tenslotte de linkerkant van je gezicht. Na 60 seconden stopt de VisaPure automatisch. Daarna kun je eventueel ook nog je hals en décolleté reinigen in drie stappen (hals, linker- en rechterkant van je décolleté) met de VisaPure. Het is niet nodig om op de borstel te duwen of ermee te schrobben, de 17.000 borstelhaartjes doen het werk voor jou. Spoel nu je gezicht en de opzetborstel af. Je gezicht is helemaal schoon en klaar voor verzorging. Je kunt VisaPure trouwens ook onder de douche of in bad gebruiken.

Philips visapure

Mij lijkt het echt ideaal! Vooral omdat het je gezicht zo gemakkelijk en goed reinigt in zo’n korte tijd. Hoe reinig jij je gezicht en wat vind jij van deze nieuwe reinigingsmethode? Is de Philips VisaPure iets voor jou?

Adviesprijzen:
VisaPure peach inclusief 2 opzetborstels (voor normale en gevoelige huid): €159,99
VisaPure blauw: €139,99
VisaPure-opzetborstel voor de normale huid: €8,99
VisaPure-opzetborstel voor de gevoelige huid: €10,99
VisaPure-opzetborstel voor peelings: €15,99

*Bron: interne tests uitgevoerd in 2011 door Philips Nederland bij 21 vrouwen, bij wie gezichtsreiniging met de VisaPure vergeleken werd met reiniging met de hand.

ad

Liefs, Laura

8 thoughts on “Philips VisaPure

  1. Haha, ‘de 17 000 borstelhaartjes doen dat voor jou’, 17 000? whoe! Lijkt me een tof apparaat alleen zou ik schrik hebben om bv puistjes te gaan verspreiden of open maken in je gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.