Sleek Pout Paint in Minx

Categoriën Lippen

Sleek Pout Paint Minx

In mijn shoplogje van Londen heb je hem al heel even voorbij kunnen zien komen: de Sleek Pout Paint in de kleur Minx. Een prachtige oudroze kleur die eigenlijk altijd wel kan. Ik had al zo veel goeds gehoord en gelezen over de Sleek Pout Paints, dat ik geen moment twijfelde toen ik ze in Londen in het schap zag liggen. Nou ja, ik twijfelde wel welke kleur ik zou nemen, maar al gauw was het duidelijk dat het Minx zou worden. Inmiddels ben ik zelf ook zo enthousiast over de Sleek Pout Paints geworden; ik wil er nog veel meerl! Enne, wist je dat je de Pout Paints met elkaar kunt mengen om een andere kleur te creëren? Hoe leuk is dat?!

Sleek Pout Paint Minx

Sleek Pout Paint Minx

De Sleek Pout Paints zitten in een tubetje. Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor een prachtig dekkende kleur op je lippen. Sleek Pout Paints zijn onwijs gepigmenteerd dus je kunt het product het beste met een lippenseel aanbrengen zodat je netjes kunt werken. Je zou de kleur eventueel ook met je vingers aan kunnen brengen door het op je lippen te deppen, voor een subtieler resultaat.

Sleek Pout Paint Minx

Als je droge lippen hebt, is het verstandig om je lippen van tevoren even in te smeren met een lekkere lippenbalsem, deze even in te laten trekken en vervolgens weer te verwijderen. Pout Paints drogen namelijk wel wat in, waardoor je eventuele lijntjes en velletjes ziet zitten. Daarna kun je de Pout Paint gewoon aanbrengen en blijft deze lang zitten. Een hapje en een drankje overleeft hij met gemak, maar na een complete maaltijd moet ik hem wel even bijwerken.

Sleek Pout Paint Minx

Ik vind de kleur Minx heel erg mooi en heb hem al vaak gedragen. I love it! Het lijkt me leuk om meerdere Pout Paints met elkaar te mengen en zo een eigen unieke kleur te creëren! Goed excuus om er nog een paar bij te kopen, toch? ;) Naast het feit dat ze gewoon onwijs fijn zijn natuurlijk.

Ik kocht deze Sleek Pout Paint in Londen bij Superdrug voor £4,99. In Nederland is Sleek niet in de winkels verkrijgbaar, maar wel online bij Nederlandse webshops zoals Boozyshop, Enchantra en de Misslipgloss Shop voor ongeveer €7,00 per stuk.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Sleek Pout Paint in Minx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.