Yes To Carrots lippenbalsems

Categoriën Lippen

Yes to Carrots lippenbalsems

Deze twee lippenbalsems van Yes To Carrots heb ik al een hele tijd. Ze behoren tot mijn favorieten en toch heb ik er nog nooit over geschreven. Dat kan natuurlijk niet, dus de hoogste tijd dat ik jullie meer vertel over deze heerlijke boters voor je lippen.

Yes to Carrots lippenbalsems

Yes To Carrots Lip Butters zijn er in vier smaken: berry, melon, carrot en mint. Ik heb de eerste twee en vind beide smaken erg lekker. De lippenbalsems van Yes To Carrots zijn 100% natuurlijk en 95% organisch. Kijk, daar word ik nou blij van!

Yes to Carrots lippenbalsem ingredienten

Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk, dan word ik daar ook erg vrolijk van! Geen minerale olie – wat verslavend werkt – hoera! Wat er dan wel in zit? Nou, heel veel verzorgende oliën en boters zoals kokosolie, olijfolie, bijenwas, shea boter en ingrediënten om het een smaakje te geven.

Yes to Carrots lippenbalsem berry

De Yes To Carrots lippenbalsems bevatten iets meer dan 4 gram product en ze komen in de vorm van een stick, wat ik persoonlijk nog altijd de fijnste manier vind om lippenbalsem aan te brengen. Lippenbalsems in een potje vind ik minder fijn; het is minder hygiënisch en ik prik er altijd met m’n nagel in…

Yes to Carrots lippenbalsem

Ik <3 Yes To Carrots lippenbalsems. Ze bevatten uitsluitend natuurlijke, verzorgende ingrediënten die mijn lippen heerlijk zacht maken en ze goed verzorgen. Daarnaast smaken ze ook nog eens erg lekker en zijn ze gewoon te koop bij De Tuinen en Etos voor €3,99. Echte aanraders!

Liefs, Laura

10 thoughts on “Yes To Carrots lippenbalsems

  1. Ik heb deze in de citroen smaak. Moet ‘m nog steeds gaan testen, maar ben altijd erg enthousiast over de yes to producten. Masker en scrub van dit merk zijn erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.