Nice combi: CND Asphalt & Models Own Indian Ocean

Categoriën Nagels

CND Asphalt Models Own Indian Ocean swatch

Een paar weken geleden viel dit Models Own nagellakje op de deurmat: Indian Ocean. Hij zag er in het flesje al prachtig uit, maar het was mij gelijk duidelijk dat dit lakje het mooist zou uitkomen over een ander lakje heen. Om hem op zichzelf dekkend te krijgen heb je veel lagen nodig. Voor een subtiele parelmoer glans op je nagels kun je hem wel op zichzelf gebruiken. Ook mooi, maar ik bracht hem over een donkergrijze kleur (CND Asphalt) aan met dit als resultaat!

CND Asphalt Models Own Indian Ocean

Het lakje kreeg ik binnen via Stylefruits. Stylefruits combineert online shoppen met social media. Hier kun je namelijk je eigen outfits samenstellen, waarbij je de keuze hebt uit enorm veel kleding, schoenen, accessoires en beautyproducten. Deze kun je daarna ook gelijk via de partnershops, zoals Nelly.com en Asos.com, bestellen. Leden van de stylefruits community kunnen elkaars outfits beoordelen en reacties achterlaten. Je kunt hier ook terecht met vragen over fashion, of juist passende tips & tricks geven. Een erg leuk concept, vind ik.

CND Asphalt Models Own Indian Ocean

met flits

CND Asphalt Models Own Indian Ocean

zonder flits

Goed, terug naar de nagellak ;). Ik probeerde hem te vinden op Stylefruits.nl, maar het lijkt erop dat hij (al dan niet tijdelijk) is uitverkocht. Stylefruits is afhankelijk van de partnershops, dus als ze hem daar weer hebben, zal hij ook op Stylefruits verschijnen. Gewoon even kijken dus. Op het moment dat ik dit artikel typ, hebben ze hem niet, maar misschien wanneer dit artikel online komt weer wel.

CND Asphalt Models Own Indian Ocean swatch

Models Own Indian Ocean is een prachtige roze-koperen duochome die niet alleen over een donkergrijze lak erg mooi is, maar waar je talloze combinaties mee kunt maken. Ik ben gek op dit soort lakjes! Ik ga hem ook eens proberen over lichtblauw en lila, zo krijg je weer een heel ander effect!

Models Own is o.a. te koop bij ASOS.com en via Stylefruits, dus. Ze kosten ongeveer €6,50 per stuk. Grappig, ik had verwacht dat ze veel duurder waren! De verpakking ziet er mooi stak uit, ze lakken fijn en de kwaliteit is uitstekend. Aanrader!

Liefs, Laura

13 thoughts on “Nice combi: CND Asphalt & Models Own Indian Ocean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.