Catrice Glamazona

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice GlamazonaMet de limited edition “Glamazona” brengt Catrice het regenwoud naar de stad in juli en augustus 2013. Verpakkingen met dieren- en bloemenprints en tropische kleuren. Hiermee kun je rustige look creëren of juist flink uitpakken met tropische kleuren. Kijk je mee naar de producten?

Catrice Glamazona Mono oogschaduws

Absolute Eye Colour (€ 2,89)

Oogschaduws in twee felle kleuren en twee aardetinten met metallic finish. Verkrijgbaar in C01 I Got The Flower!, C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum, C03 Jungle Treasure en C04 cARMOURflage.

Catrice Glamazona Lip Colour Pen

Lip Colour Pen (€ 4,99)

Deze handige pennen hebben een zachte, intrekbare punt. Hiermee kun je je lippen nauwkeurig van subtiele kleur en glans voorzien. Verkrijgbaar in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower!.

Catrice Glamazona Gold Topper

Liquid Gold Topper (€ 3,99)

Deze topper doet denken aan vloeibaar goud! De sneldrogende textuur kan over de oogschaduw worden aangebracht of op het gezicht en lichaam voor glinsterende highlights. De vloeistof op waterbasis heeft een hoge pigmentatie en intensiveert elke look. Verkrijgbaar in C01 Jungle Treasure.

Catrice Glamazona Blush

Defining Blush (€ 3,99)
Twee tinten blush met unieke print. De kleuren zijn behoorlijk heftig, dus deze blushes zijn voor de durfallen! Verkrijgbaar in C01 I’m A Survivor en C02 I Got The Flower!.

Catrice Glamazona nagellak

Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)

Trendy smaragd, intens violet, signaalrood en fel limoen doen denken aan paradijselijke flora en fauna. Verkrijgbaar in C01 Dirty Liana, C02 I Got The Flower!, C03 I’m A Survivor en C04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum.

Catrice Glamazona Crackle nagellak

Crocodile Cracker (€ 2,99)

Geef nagels een spannende jungle look met de Crocodile Cracker. Deze crackle nagellak barst open tijdens het drogen en laat een metallic gouden krokolook achter op je nagels. De Crocodile Cracker geeft het beste resultaat wanneer het over gekleurde nagellak wordt aangebracht. Verkrijgbaar in C01 cARMOURflage.

Ik ben zelf wel benieuwd naar de Liquid Gold Topper, lijkt me een mooie highlighter! Wat vind jij van deze collectie?

Catrice Glamazona is in juli en augustus 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Catrice Glamazona

  1. Als ik heel eerlijk ben, is er niet echt iets dat me aanspreekt in deze collectie! De laatste tijd laat ik de Catrice collecties vaker liggen, het is altijd weer hetzelfde. De lakjes lijken me wel leuk, maar ik weet niet of ik er speciaal voor naar de winkel zou gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.