Essence Ticket to Paradise

Categoriën Nieuwe Collecties

Essence Ticket To Paradise

Met de trend edition “ticket to paradise” voert essence je in juni en juli 2013 mee naar prachtige kusten, tropische temperaturen en idyllische stranden. Heldere kleuren als goud, oranje, fuchsia, paars, turkoois en azuurblauw geven je het ultieme zomergevoel terwijl de lichte, gelachtige texturen het gezicht een zomerse gloed geven.  Precies goed voor hoge temperaturen aan het strand of wanneer je uitgaat en de hele nacht door danst! Deze collectie bevat o.a. een shimmer powder met 3D print en een haarmascara (wie kent het nog van vroegâh?) in turkoois en paars. Klik verder en ga mee op reis!

essence Ticket To Paradise Eyeshadow

Eyeshadow (€ 2,89)

Deze oogschaduw accentueert de ogen met intens turkoois, helder azuurblauw of zomers goud met een subtiele glans. Hoopt zich niet op in de plooitjes van de ogen. Wil je een intenser kleurresultaat? Breng dan meerdere laagjes aan. Verkrijgbaar in 01 dive with me to the island, 02 deep sea baby en 03 tropical heat.

essence Ticket To Paradise lipgloss

Lipgloss (€ 1,99)

De drie glosses in oranje, fuchsia en turkoois geven je lippen een tintje om je tropische look te onderstrepen. Met lichte glinstering en subtiele geur. Verkrijgbaar in 01 sun said red, 02 my treasure island en 03 dive with me to the island.

essence Ticket To Paradise lipliner

Lipliner (€ 1,39)

Deze lipliners in warm oranje en intens fuchsia zijn perfect om je lippen te omlijnen of om ze geheel mee in te kleuren. De lichte glossy textuur is supergemakkelijk aan te brengen en matcht perfect met de lipglosses. Verkrijgbaar in 01 sun said red en 02 my treasure island.

essence Ticket To Paradise nagellak

Nail polish (€ 1,89)

Deze kleurige, langhoudende nagellakken in turkoois, goud, oranje en fuchsia hebben semitransparante, gelachtige texturen waarmee je een glossy wetlook creëert. Verkrijgbaar in 01 ive with me to the island, 02 tropical heat, 03 sun said red en 04 my treasure island.

essence Ticket to Paradise shimmer-powder

Shimmer powder (€ 2,99)

De shimmer powder is een absolute must-have voor een natuurlijk glanzende teint. Het 3D dessin met hibiscusbloesem en palmbladeren maakt dit it-product tot een echte eye-catcher! Verkrijgbaar in 01 tropical heat.

essence Ticket to Paradise haarmascara

Hair mascara (€ 2,99)

Wie kent haarmascara nog van vroegâh? Ik weet nog wel dat het helemaal hip was om enkele plukjes van je haar te kleuren met haarmascara! Essence brengt deze gouwe ouwe terug in de kleuren paars en turkoois. De mascara is supergemakkelijk aan te brengen en om het te verwijderen hoef je het alleen maar uit te wassen. Verkrijgbaar in 01 rumble in the jungle en 02 dive with me to the island.

Ik ben best benieuwd naar deze collectie van Essence! Ik hou van de kleur turkoois dus ik ga zeker even kijken naar de oogschaduws. De glossjes vind ik er trouwens ook erg leuk uit zien en naar de shimmer powder ben ik ook benieuwd. Jammer dat de lakjes een semitransparante geltextuur hebben, daar houd ik persoonlijk niet zo van. Wat vind jij van de Essence Ticket to Paradise limited edition?

Essence Ticket to paradise is verkrijgbaar vanaf half juni en juli 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Essence Ticket to Paradise

  1. Vrolijke collectie, maar ik moet het allemaal nog maar eens in het echt gaan bekijken en dan beslissen of ik iets wil. Het blauwe lakje en de lippencils zien er mooi uit qua kleur, dus daar ga ik zeker even op letten. De rest wordt sowieso afwachten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.