Andrélon Pink Collection

Categoriën Haar

Andrelon Pink Collection

Een paar weken geleden werd er een roze doos vol roze producten van Andrélon bij mij afgeleverd. I love pink! En ik ben vast niet de enige. Volgens mij zijn er veel meer vrouwen en meiden die van roze houden. Speciaal voor hen heeft Andrélon nu de Pink Styling Collection. Producten in vrolijke roze verpakkingen. En als je niet zo van roze houdt, zou ik toch even verder lezen want er zitten een paar hele fijne producten bij!

Andrelon Pink Collection mousse

Andrelon Pink Collection volume mousse

Laat ik beginnen met de Get the Volume Mousse, mijn favoriet uit deze collectie. De verpakking ziet er niet alleen uit als een slagroomspuit, ook de mousse zelf lijkt net slagroom! Ik vind het echt te gek! Maar goed, allemaal leuk en aardig dat het op slagroom lijkt, het gaat natuurlijk om de werking. De mousse geeft mijn haar volume, een beetje versteviging en plakt niet. Ook beschermt hij tegen hitte van de föhn. Prima spul!

Andrelon Pink Collection volume poeder

Het volume poeder zorgt voor nóg meer volume in mijn haar. Je brengt het aan op droog haar, strooit het voorzichtig op je scheiding en wrijft het door je haar. Maak vervolgens nog een paar scheidingen, strooi er weer wat poeder op en masseer het in. Net zolang totdat je tevreden bent met het resultaat.

Andrelon Pink Collection creme wax

De Go For Texture Crème Wax geeft textuur en versteviging aan je haar. Het is geschikt voor kort tot halflang haar. Ik warm een klein beetje wax op in mijn handen en kneed het door mijn haar. Hierdoor wordt mijn slag geactiveerd. Helaas houdt hij niet erg lang en zakt die slag al snel uit. Mijn haar is helaas te zwaar en/of te lang voor deze wax. Ik mis in deze collectie nog een haarspray om mijn haar in model te houden…

Andrelon Pink Collection shine spray

Als laatste de Make It Shine Spray, ook met hittebescherming. Deze spray zorgt voor een prachtige glans en houdt je haar zacht en pluisvrij. Gebruik niet te veel, want dan lijkt je haar juist vettig. Als je stijl, pluisvrij, zacht en glanzend haar wil, is deze spray iets voor jou. Voor mij werkte hij helaas niet minder, mijn haar werd er een beetje slap van. Hij gaf wel een mooie glans.

Andrelon Pink Collection resultaat

Op deze foto heb ik mijn haar gestyled met de Andrélon Pink Styling producten. Naast deze producten heb ik ook nog een haarspray gebruiks (van Amika) om het in model te houden. Ik ben vooral erg te spreken over de volume mousse en het volume poeder. De crème wax is oké, maar houdt helaas niet lang bij mij. Ik zou hem eerder aanraden voor mensen met wat korter haar die wat textuur willen aanbrengen. De glansspray is niet echt mijn ding, maar misschien wel iets voor mensen met stijl haar.

Alle producten uit de Andrélon Pink Styling Collection kosten €4,99 per stuk, lekker makkelijk! Ze zijn te koop bij de bekende drogisterijen en supermarkten. 

Liefs, Laura

6 thoughts on “Andrélon Pink Collection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.