LOVE: Remington Pearl Wand

Categoriën Favorites, Haar

Remington Pearl wand resultaat

Ik ben verliefd. Verliefd op de Remington Pearl Wand. Deze krultang maakt in no-time prachtige krullen die ook nog eens minimaal 2 dagen blijven zitten bij mij. Het is veruit de beste krultang die ik ooit geprobeerd heb, en dat zijn er heel wat. Benieuwd naar mijn hele review? Lees dan verder!

Remington Pearl Wand

De Remington Pearl Wand komt met een hittebestendig handschoentje die je zowel aan je linker- als aan je rechterhand kunt dragen. Die handschoen zit er niet voor niets bij, dus gebruik die dan ook anders verbrand je gegarandeerd je vingers.

Remington Pearl Wand

Ook zit er een opbergzakje bij waar je de tang in kunt bewaren als deze afgekoeld is. Het zakje is niet hittebestendig. Ik spreek uit ervaring. Ik had mijn tang erop gelegd toen hij warm was – gelukkig niet heel lang – en toen bleef hij eraan plakken :’).

Remington Pearl Wand

Je zet de tang aan met de aan/uit-knop. Hij staat standaard ingesteld op 180 graden, maar ik zet hem het liefst op z’n heetst, 210 graden. Na ongeveer 2 minuten is de tang al helemaal opgewarmd en klaar voor gebruik. Vergeet niet om een hittebescherming (spray, serum, mousse, wat jij fijn vindt) in je haar te doen. Ik gebruik een serum voor een mooie glans en bescherming tegen de hitte van de tang, en mousse voor extra versteviging. Een mousse is niet per se nodig, maar het zorgt voor extra versteviging en hierdoor blijven je krullen nóg langer zitten.

Remington Pearl Wand krul

De tang maakt prachtige bouncy pijpenkrullen, zoals je op deze foto kunt zien. Je pakt een pluk haar, draait deze om de tang en houdt hem ongeveer 5 seconden vast. Daarna laat je de pluk los en heb je een mooie krul. De punt van de tang loopt iets toe. Begin daarom met het breedste gedeelte van de tang het dichtst bij je hoofd, en draai het uiteinde van je haar om het uiteinde van de krultang. Dit zorgt voor het mooiste effect. Je houdt dus je arm de hele tijd boven je hoofd. Het is even oefenen hoe je de tang het beste kunt houden zonder met jezelf in de knoop te raken en zonder een lamme arm te krijgen, maar oefening baart kunst.

Remington Pearl Wand resultaat

Als je strakke pijpenkrullen mooi vindt, dan kun je je haar zo laten. Persoonlijk houd ik meer van losse krullen, dus wanneer alle krullen afgekoeld zijn, ga ik nog even met mijn vingers door mijn haar om alle krullen ‘los’ te maken. Ten slotte spray ik er wat haarspray in en mijn krullen blijven zo de hele dag zitten. De volgende dag zijn ze wel iets uitgezakt, maar mijn haar is nog steeds gekruld. Ik heb zelfs van meiden gehoord dat ze met deze tang drie (!) dagen mooie krullen hadden!

Ik vind deze tang beter dan een krultang met klep en dat is voornamelijk omdat de krullen hiermee veel langer blijven zitten. IK BEN FAN!

De Remington Pearl Wand is verkrijgbaar bij diverse electronicazaken en de prijs varieert tussen de 30 en 40 euro (afhankelijk van waar je hem koopt). 

Liefs, Laura

11 thoughts on “LOVE: Remington Pearl Wand

  1. heb m al vaker voorbij zien komen op een aantal blogs en elke keer denk ik weer ooooh hij maakt zo mooie krullen! En bij jou ook weer. Wauw wat een ontzettend mooi resultaat. Misschien dat ik mezelf deze tang toch maar eens cadeau moet doen hihi ^_^
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.